Evenementen

swirl

 • wo
  18
  jan
  2017
  19.30 uurBrasserie Panhoeve Arendstraat 2B, 's-Heer Arendskerke

  De Suffe tutten bingo van 18 januari is helaas volgeboekt.

 • wo
  08
  feb
  2017
  19.30 uurBrasserie Stelleplas Heinkenszand

  Uit de Suffe tutten enquête bleek dat jullie graag een lachworkshop zouden willen volgen. Hier is hij dan; een lachsessie met Gerdien Janse: ZEELAND LACHT. De lachoefeningen die we doen zijn ontwikkeld in India, in 1995 door Dr. Madan Kataria. Het wordt ook wel lachyoga genoemd, omdat het lachen zo ontspannend werkt. Je zal snel positieve effecten ervaren van het lachen, zowel geestelijk als lichamelijk. Lachen is het leukst in groepsverband, het is aanstekelijk, maar ook de interactie en het oogcontact speelt een belangrijke rol bij het lach. De kosten zijn €17,50 incl. bakje koffie of thee en leuke Suffe tutten goodie. Meld je aan via info@suffetutten.nl Doe mee en lach je suf.

 • ma
  20
  feb
  2017
  19.30 uurCoffee bar Shine, Magdalenastraat 2-4, Goes

  Kort en krachtig; de bezem door je huishoudboekje. Alles wat jij wilt weten over je financiële administratie komt vanavond aan bod in een interactieve sessie met budgetcoach Merijn Nuijten. Kosten zijn €12,50 inclusief koffie/thee, Suffe tutten goodie en financiele tips, do’s en dont’s.

 • za
  18
  mrt
  2017
  09.15 uurFitnesscentrum Fit- Life Heinkenszand

  De workshops zijn volgeboekt.  Je kan je eventueel nog inschrijven voor de wachtlijst; info@suffetutten.nl

  Twee bijzondere workshops in één ochtend. We starten met een yoga oefeningen. Ook als je nog nooit iets aan yoga hebt gedaan. Eenvoudige oefeningen die je thuis makkelijk kan herhalen. Hierna drinken we een kopje thee.

  Daarna mindfulness… wat is dit nu eigenlijk en is dit iets voor mij?  Neem deel aan deze bijzondere ervaring. Doe, voel, ruik, zie, proef en hoor het. Kosten zijn €15,00 inclusief koffie/thee, Suffe tutten goodie en een fijne ochtend.

 • za
  25
  mrt
  2017
  13.00 - 16.00 uurStadhuis, grote markt Goes

  We zijn er weer tijdens de  vriendinnendag op 25 maart stadhuis met de workshop MOK OK EH voor €5. Je kan dan snel & simpel een schaaltje of iets dergelijks met Zeeuws bont opleuken.   Maar… we zijn er niet alleen. We hebben enkele leuke Zeeuwse ondernemers meegenomen. En zie hier; een heus een klein Zeeuws Suffe tutten marktje met allerlei Zeeuwse producten en Zeeuwse lekkernijen.

  De volgende Zeeuwse doen mee: Mykk, Zeeuwse-winkel, Chocolatelovers, Blote boerinnen, Paard van Troye, Atelkeetje,   Missie Applepie en City Spa (met heerlijke gratis handmassages)

 • di
  04
  apr
  2017
  19.30 uurKoffiehuis t Geveltje Kreukelmarkt 3 Goes

  Maak de blits tijdens het paasontbijt met je zelf gehaakte eierdopjes. Onze haakSter heeft hele leuke haakpatroontjes voor jullie bij elkaar gezocht. Ze gaat je er mee helpen, ook als je niet zo'n haakheld bent. Kom gewapend met je haaknaald en je katoen naar Koffiehuis t Geveltje en we maken er een gezellige avond van. De kosten zijn €12,50. Je krijgt er een bakje thee of koffie voor, de haakpatronen en een Suffe tutten goodie. Meld je aan via info@suffetutten.nl Tut dan.

 • do
  20
  apr
  2017
  19.30 uurBMK-Interieurs, Langevielle 66 Middelburg

  Voor de eerste keer maak Suffe tutten de overtocht naar Walcheren. Een gezellige Boekenruil.
  We zijn te gast bij BMK in Middelburg. Monique Kochanowski, een van de eigenaren van BMK. Zij ontvangt ons graag in haar sfeervolle winkel.

  Dus vind jij het ook zo heerlijk een boek te lezen? En ben je door je leesvoorraad heen? Heb je boeken die je gelezen hebt, maar zeker nog een tweede ronde mee kunnen? Dan is de boekenruil van Suffe Tutten iets voor jou!

  Hoe werkt het?
  Neem 5 boeken mee die een tweede lezer verdienen en na deze gezellige avond (met bakje koffie/thee, boekenquiz, voorlezen, verloting en Suffe tutten goodie) ga je naar huis met 5 "nieuwe" boeken.

  Kom je ook donderdag 20 april naar BMK interieurs in Middelburg

  Kosten zijn €9,50. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@suffetutten.nl.

 • za
  22
  apr
  2017
  20.30 uurCafe Baarends Goes

  Suffe tutten gaan ook naar het bijzondere Veste Verlicht.  Ga je mee? We starten met een drankje in het gezellige cafe Baarends.  Daarna met z'n allen een wandeling maken rond de mooi verlichte Goes vesten. De veste is bijzonder verlicht, er zijn diverse kunstwerken te bewonderen en er zijn verschillende optredens. Veste Verlicht is om te vieren dat de Goese vesten 600 jaar bestaan.

  Na de wandeling is er een feestje in cafe Baarends met live band AnnLiesBluesband waar we met z'n allen nog een dansje kunnen wagen.

  De kosten zijn €12,50. Dit is inclusief 3 consumpties bij café Baarends, de wandeling met Suffe tutten begeleiding, een Suffe tutten goodie en een gezellige avond. Meld je aan via info@suffetutten.nl 

  Tut dan?

   

 • wo
  10
  mei
  2017
  19.30 uurAuto Vermeulen, Pearyweg 6 Goes

  Op vele verzoek, weer een heuse auto workshop voor Suffe tutten.

  Nog nooit olie gepeild of water in de ruitensproeier gedaan? Weet jij ook niet wat je moet doen met een ‘sterretje’ of schiet je in de stress als er een rood lampje gaat branden en wil je hier verandering in brengen? Dan is deze 'workshop' van Suffe tutten iets voor jou!

  Hoe werkt het?
  Neem je auto mee naar de Auto Vermeulen  Daar krijgen we allerlei handige tips te horen zoals; ruitensproeiervloeistof bijvullen, wanneer mag je echt niet doorrijden, oliepeil controleren, band verwisselen,  wat doe ik als er een rood lampje gaat branden etc.

  We gaan actief aan de slag, dus hakjes en leuke rokjes laten we deze keer thuis.

  De kosten zijn €12,50 inclusief koffie, thee met iets lekkers, Suffe tutten goodie en een gezellige avond.

  En wie weet... maken we nog een toertje in zo'n leuke fiat 500.

 • wo
  17
  mei
  2017
  19.30 uurKwekerij Ben de Waart, Nieuw en St. Joosland

  Koken met verse kruiden is helemaal van dit moment en of je nu groot of klein woont, er is altijd wel plek voor een kruidentuintje. Het voorjaar is het ideale moment om te beginnen met jouw tuintje. En het leukste tuintje, dat maak jij.

  Hoe werkt het?
  We gaan aan de slag met het maken van jouw tuinje. We gaan timmeren, schuren en het natuurlijk in elkaar zetten. Als laatste kies je je eigen kruiden voor in je rekje.

  De workshop is inclusief een kopje koffie of thee. En een Suffe tutten goodie. Kosten zijn €16,50. Je gaat naar huis met een uniek kruidentuuntje met 3 verschillende soorten kruiden.

 • za
  17
  jun
  2017
  9.30 uurGeerteshuis, Jachthuisstraat 13 Kloetinge

  Je kan je helaas niet meer aanmelden voor de wandeling. De wandeling zit vol.

   

  Zin om samen met ons een gezellige, mooie wandeltocht te lopen?

  We starten eerst met een bakje koffie of thee  met iets lekkers bij Lucy van het Geerteshuis. Daarna maken we een mooie Zeeuwse wandelroute van ongeveer 5 kilometer onder begeleiding van een Suffe tutten gids. Onderweg krijg je bij  Hoogstrate  groente en fruit een mini proeverij van appelsap, zeeroop, hangop en kaas

  Kosten zijn € 7,50. Dit is inclusief een leuke goodiebag. Iedereen is van harte welkom.

  We starten bij het Geerteshuis Kloetinge; een hele sfeervolle Zeeuwse en gezellige locatie.

   

   

 • wo
  21
  jun
  2017
  19.30 uur Wooncafé Schroevers, Segeersstraat 13 Middelburg

  Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de workshop.

  Gelukkig zijn, uh lang geleden was je best gelukkig. Nu ren je van hot naar her. Leef je je leven op de automatische piloot. Want er is zo veel te doen in zo weinig tijd. Gelukkig zijn, dat komt wel weer als….

  Nee, niet ooit, gelukkig zijn heeft nu prioriteit! Als jij gelukkig bent is iedereen in je omgeving gelukkig, echt! Door jezelf soms op de eerste plaats zetten en te gaan voor jouw eigen geluk zal je zien dat iedereen in je omgeving daar de vruchten van plukt. Voor jezelf kiezen en te gaan voor je eigen geluk is dus niet egoïstisch maar noodzakelijk.

  Tijd voor actie! Suffe tutten organiseert op woensdag 21 juni in het gezellige wooncafé Schroevers een geluksworkshop. Deze wordt gegeven door geluk- en relatiecoach Constance van der Eijk van Happy2BeMe.

  Tijdens deze avond duiken we met z’n allen de wereld van het geluk in. Gaan ervoor zorgen dat jij een stuk gelukkiger naar huis gaat. Dat doen we door uit te zoeken waar jij gelukkig van wordt, te bedenken wat er voor nodig is om simpel weg gelukkiger te zijn en wat je kunt doen omdat te bereiken. Want geluk zit in jou en het staat te trappelen om naar buiten te komen!

  Let’s be happy!!

   

 • za
  01
  jul
  2017
  10.00 tot 17.00 uurFestival Geniet, Hof Keizersweel Hoogeweg 3 Wemeldinge

  Tijdens Festival Geniet kan je aan de gezellige tafels van Suffe tutten een bordje of een kom pimpen met Zeeuws bont. Ook hebben we boeken & tijdschriften mee (die een 2e lezer verdienen), die we voor een prikkie verkopen.

  De workshop pimpen met Zeeuws bont is doorlopend en een bordje of een kom kost €5. Wil je ze allebei maken? Dat kan en kost dan €8. Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon gezellig aanschuiven.

  Tijdens dit Festival Geniet zijn er nog veel meer leuke dingen te zien, te doen en te horen.

  Tut dan?

 • za
  01
  jul
  2017
  13.00 uurOmnium, Zwembadweg 1 Goes

  We gaan voor het eerst fietsen!! We hebben een mooie fietsroute voor jullie uitgezet.

  We starten om 13.00 uur bij het Omnium in Goes. Daarna fietsen we met z'n allen achter de Suffe tutten gids aan. Onderweg is er een gezellige stop op een picknick plek. Wij staan met thermoskannen koffie en thee op jullie te wachten. Daarna varen we koers naar Festival Geniet in Wemeldinge. We zijn hier rond een uurtje of drie.

  We hebben vip tickets, dus je mag zo doorlopen en we gaan daar ook wat drinken. Een borrel of een sapje. Wat jij wil. We blijven 1,5 uur bij het Festival. Als je langer wil blijven, kan dit en fiets je zonder de groep terug. Je mag ook eerder terug fietsen, maar er is zoveel leuks te zien op het Festival dat jij je daar zeker zal vermaken.

  De fietstocht kost € 12,50. Dit is inclusief koffie/thee, een Suffe tutten goodie, de entree van het Festival Geniet en een drankje bij het Festival.

  Graag aanmelden via info@suffetutten.nl

   

 • ma
  11
  sep
  2017
  di
  12
  sep
  2017
  City Spa Goes, Schuttershof 23, 4461 DZ Goes

  Een verrassingsavond bij City Spa Goes. Je krijgt 2 verrassingsbehandelingen, maar niemand weet wat.....

  [ read more…]

 • di
  19
  sep
  2017
  19.30 uurGoederenloods Albert Plesmanweg 23, Goes

  Vind jij het ook zo heerlijk een boek te lezen? En ben je door je leesvoorraad heen? Heb je boeken die je gelezen hebt, maar zeker nog een tweede ronde mee kunnen? Dan is de boekenruil van Suffe tutten iets voor jou! En... je raadt nooit wie er komt voorlezen...

  [ read more…]

 • za
  30
  sep
  2017
  9.30 uurZeilschool Het Veerse Gat, Polredijk 21

  Wat hebben we een leuke wandeling uitgezet in en rondom Veere.  We vielen van de ene verrrassing in de andere! Dus heb jij zin om samen met ons deze gezellige en mooie wandeltocht te lopen?  Geef je dan nu op.

  Voordat we gaan lopen, starten we eerst met een bakje koffie of thee bij Zeilschool Het Veerse Gat. Daarna maken we een mooie wandelroute van ongeveer 5 kilometer onder begeleiding van een Suffe tutten gids. Voordat we vertrekken krijg je van ons nog een leuke verrassing!

  Kosten zijn €9,50. Iedereen is van harte welkom.

   

 • wo
  04
  okt
  2017
  19.30 uurStyl Lin, Langeweegje 10 Kwadendamme

  Deze workshop zit vol. Toch interesse?

  [ read more…]

 • za
  07
  okt
  2017
  9.30 uurDe Goese Golf, Krukweg 31, in Goes

  Deze workshop zit helaas vol. Je kan je nog aanmelden voor de wachtlijst...

  [ read more…]

 • vr
  13
  okt
  2017
  19:30 uurKloveniersdoelen, Middelburg

  Bingo kaarten bij de hand? Een stift die doet? Thee en koffie in de aanslag? Uiterste concentratie? Bingo! Wij zijn er helemaal klaar voor. Bingo is oergezellig en Suffe tutten zou Suffe tutten niet zijn als we het net niet even anders doen...…..

  [ read more…]

 • do
  26
  okt
  2017
  19.30 uurCafe Baarends, Voorstad 17-19 Goes

  De Sing Along is volgeboekt. Je kan je nog wel aanmelden voor de wachtlijst via info@suffetutten.nl

  [ read more…]

 • do
  02
  nov
  2017
  19.00-21.00 uurDe Drvkkery in Middelburg

  Tijdens deze workshop gaan we een pannenlap haken. En dit op ieders eigen niveau: de beginner, de hobbyist en de professional. Superhaker Liesanne gaat jou helpen haken en de fijne kneepjes laten zien. We laten niemand in de steek....

  [ read more…]

 • do
  16
  nov
  2017
  19.30 uurLangeweegje 10, Kwadendamme

  Deze workshop is volgeboekt. Toch interesse? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

  [ read more…]

 • za
  09
  dec
  2017
  09:30Manhuis, zusterstraat 11 Goes
  De yoga les zit vol, maar je kan je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Stuur een mailtje naar info@suffetutten.nl
 • ma
  18
  dec
  2017
  19.30 uurDaVinci Cinema Goes

  Door de sneeuw hebben we de Suffe tutten kerstfilm een weekje uitgesteld. Dus... maandag 18 december gaan we het weer proberen 🙂

  [ read more…]

 • di
  19
  dec
  2017
  19:30Tropisch bos, zwembadweg 1 Omnium

  We gaan op kleurenavontuur in het tropisch bos in Goes met Erna Slabbekoorn; Stijlspecialist en… als je wilt… kan je meedoen aan de accessoires ruil.

  [ read more…]

Meld je aan voor één van onze evenementen!Nieuws

swirl_white

Suffe tutten DIY kerstbomen wedstrijd

Voor alle creatievelingen onder ons: doe je mee aan de DIY kerstbomen wedstrijd? Pimp deze kartonnen kerstboom zo goed als je kan en stuur de foto naar info@suffetutten.nl. Hoe kom je aan dit boompje? Stuur een privé berichtje naar ons via messenger of mail naar info@suffetutten.nl. Wij sturen je een tikkie van €4,95 en sturen 2 kerstboompjes naar je toe via de post. Om dit Kerstboompje te pimpen kan je helemaal los gaan; verven, kleuren, plakken met papier, stof of natuurlijke materialen, breien, haken, stippen, kleien, etc. Alles waar jij blij van wordt. Alle kerstboompjes worden geplaatst op deze een speciale Pinterest pagina  Het duurt nog even, maar op 18 december maken we de prijswinnaars bekend. Zo kunnen we toch nog een beetje ‘samen’ aan de slag. Denk niet... och ... zo goed ben ik niet. Het creatief bezig zijn en elkaar inspirerend is ook mooi! We zijn benieuwd naar jullie reacties!  

Nieuwe vriendin van Suffe tutten

Vriend(in) van Suffe tutten. Suffe tutten heeft een speciaal vriendenprogramma voor bedrijven die ons een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Graag stellen we onze nieuwe vriendin voor: Mijn naam is Monique Dommanschet , wonend in Goes en sinds 2014 heb ik een eigen uitvaartbedrijf. Met hoofd, hart en ziel begeleid ik mensen tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven. Persoonlijk verlies heeft mij bewust gemaakt van de noodzaak om na te denken over nieuwe manieren van afscheid nemen, passend bij de overledene èn de nabestaanden. Met duidelijke informatie over de vele mogelijkheden, prijzen en alternatieven schep ik een eerlijk beeld. Daarbij deel ik graag mijn ervaringen met -en creatieve ideeën voor- een persoonlijk afscheid. Zeker nu er veel beperkingen zijn en menselijk contact aan banden wordt gelegd, zie ik de uitdaging om mensen te inspireren tot het vormgeven van een onvergetelijk afscheid. Voor mensen zelf de regie willen houden organiseer ik graag, geheel vrijblijvend en op neutraal terrein, een informatieve bijeenkomst. Het is goed om voorbereid te zijn

Suf in je bus, lekker thuis tutten. Thema; Kerst!

Met TROTS presenteren we onze nieuwste SUF IN JE BUS!. Thema KERST. Leuk voor jezelf, maar ook leuk voor een ander om te geven. We hebben een Suffe tutten kerstpakket en een Suffe tutten brievenbusdoos. Zo kan je thuis  lekker tutten De kosten zijn. - Suffe tutten kerst brievenbusdoosje; €15 als je het komt ophalen op 28 november bij TMC Goes. Wij zijn daar dan ook met koffie en wat lekkers, in een gezellige winterse sfeer. - Suffe tutten kerst brievenbusdoosje; €19,50 Het is hetzelfde brievenbusje als hierboven, maar dan met verzendkosten. Stel... je kan 28 november niet komen of je woont in Groningen.... dan laat je het brievenbusdoosje opsturen. - Suffe tutten kerstpakket; €42,50. Deze kan je alleen ophalen, omdat dit doosje niet door de brievenbus past en de verzendkosten dan wel heel erg hoog zijn. Bestel deze SUF IN JE BUS via info@suffetutten.nl en wij sturen een bevestiging en een factuurtje naar je toe.

Suffe tutten sponsort dames voetbalteam LEBO

Naast het organiseren van evenementen, het maken van 'Suf in je bus pakketten' en geluk verspreiden willen wat sportiever en stoerder aanpakken:. Suffe tutten wil in 2021 één van de sponsors worden van het dames elftal van Lebo uit Lewedorp. Het begon met een telefoontje Een paar weken werden we gebeld: “Willen jullie het dames elftal van Lebo sponsoren?”. Dan komt het logo van Suffe tutten op de voetbalkleding te staan. Het leek ons een goed plan; het Suffe tutten logo op een stoer dames voetbalteam. Natuurlijk hebben we het wel even gecheckt bij de dames van het elftal of zij het ook wel leuk vonden. Een prima idee. “Waarom niet, harstikke leuk toch?” Maar – eerlijk is eerlijk - omdat er bijna geen events zijn en dus minimale inkomsten hebben we samen met de voorzitter en trainer van Lebo het volgende bedacht. We gaan een voetbaltraining geven voor dames die (weer) voor een keertje willen voetballen, inclusief voetballunch. Na de start met koffie of thee en wat lekkers, gaan we trainen. We sluiten de ochtend af met een pubquiz, uitreiking van de award ‘Voetbalvrouw van de dag’ en een voetballunch. Het is vooral sportief & leuk! De gehele opbrengst [...]

De balletjes gaan weer rollen van de Suffe tutten bingo!

Wikken & wegen, doen we het wel of doen we het niet; de Suffe tutten bingo. Na een goed gesprek met Peter van Brasserie Stelleplas zijn we overtuigd. Het kan! Het is een ruime locatie en we hebben een plan hoe we de bingo in goede banen gaan leiden. We hebben er meteen 2 bingo's gepland. Een nazomer bingo op woensdag 23 september en een kerst bingo op woensdag 16 december. De Suffe tutten bingo is anders dan andere bingo's. Je brengt zelf 1 bingo prijs mee. Dit is eigenlijk het (verjaardag)cadeautje, een  aardigheidje of een miskoop. Iets wat leuk is, maar niet voor jou. Dit mag van alles zijn; van een windlicht tot een nooit gebruikte badhanddoek. Alles kan, als het maar niet gebruikt of ordinair is. Je kan het tenslotte zelf weer winnen. Ook krijgt iedere deelnemer een Suffe tutten prijzen lootje waar je een prijs mee kan winnen. En extra; van iedere gast maken we een leuke foto om meteen mee naar huis te nemen. Wat zijn de kosten? Die bedragen € 17,50. Dit is inclusief bingokaarten voor 7 bingo rondes, een lootje voor de extra prijzenronde, kopje koffie/thee, een suffe tutten goodie en een gezellige avond [...]

Foodbloggers

swirl_white

Lisette

Hoi, ik ben Lisette (38) en ik ben gek op koken/bakken en alles wat met food te maken heeft. Dit komt omdat ik 20 jaar geleden kok was maar helaas niet meer kan uitoefenen.
Ik probeer zoveel mogelijk vers te koken, zonder al te veel gebruik te maken van pakjes en zakjes. Dit valt niet altijd mee.
Voor de komende tijd staat er Chinees op het menu, lekker en absoluut niet moeilijk om te maken. Van soepen/ nasi- bami , enz. .

Gezellige groetjes van Lisette

Lees mijn blogs hier!

Taarten van Heidi!

Hey Hallo Allemaal….

Wij vinden het super tof dat we ons hier mogen voorstellen bij Suffen Tutten als Foodblogger. Wij zijn moeder en dochter en wij zijn van “Taarten van Heidi” uit het gezellige Baarland en wij gaan elke maand een lekker zoet receptje met jullie delen!…

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

Healthy by Heidy

Mijn naam is Heidy van de Velde, 37 jaar en een echte Zeeuwse, ik woon in Bruinisse.
Ik hou erg van wandelen, dan wel het liefst met droog weer en als de zon schijnt. Dansen vind ik ook erg leuk om te doen, heerlijk om even je ei kwijt te kunnen 
😉 1x in de week ga ik naar Zumba. Ik hou ook erg van reizen, daarom wel leuk om te vertellen dat ik dit jaar 5 maanden heb gereisd en tegelijkertijd gewerkt als digital nomad. De coaching die ik doe is namelijk online via video coaching. Ik ben geweest op de Kaapverdische eilanden, Tenerife en verschillende plaatsen in Italië waaronder Toscane.
Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf als voedingsdeskundige en leefstijlcoach.
Ik help mensen door ‘gewoon normaal te doen’, alles te eten, het jezelf lekker makkelijk maken en we werken ook aan de mindset. Waarom eet je wat je eet en doe je wat je doet en zo gaan we een nieuw eet en leefpatroon creëren wat bij je leven past. Doelen zoals een slanker en fitter lijf levert op die manier een blijvend resultaat op. In mogelijkheden denken en zo ga je naar een nieuwe beste versie van jezelf en een gelukkiger leven. 

Koken en bakken is niet zo mijn ding, daarom is dit perfect voor degene die snel, makkelijk wil en van alles wat. Geloof me, ook als je geen keukenprinses bent, kan je iets gezonds maken! 

Dit jaar zullen er in ieder geval een paar ontbijtjes, een salade en een lasagne voorbij komen, de rest hou ik nog even voor mezelf, wel zo spannend toch 😉 

Het meeste zal in ieder geval groente en/of fruit bevatten, erg lekker, bestaat uit vitamines, vocht en vezels en laat je die nou net nodig hebben. 

Wil je nog meer weten dan kan dat via facebook en instagram, te vinden via naam HealthybyHeidy

Vragen staat vrij! 😊

Happy & Healthy groetjes van Heidy 

www.healthybyheidy.nl

Lees mijn blogs hier!

Mel

Haai, ik zal me hier even voorstellen. Ik ben Melany in de volksmond Mel en hou van lekker eten, wandelen met de hond juul, strand, bos en daarvan genieten met anderen en als het ff kan op een kiekje zetten…

Graag kokkerel ik voor anderen en eet er dan ook wat van op haha en dat allemaal “just for fun” hobby van me. Hierbij is mij gevraagd mijn hobby met jullie te delen dus tada…

Je kunt mijn kiekjes ook volgen op; Insta; Melicious321 

En maandelijkse tekst en uitleg Suffetutten

Smulse& Vooral genietse!

Zonnige groet & poot van Juul.

Lees mijn blogs hier!

Over ons

swirl

Suffe tutten

Ken je dat gevoel dat als je na een dag werken op de bank zit, onder je fleecedekentje, met een grote kop thee, chocolade en een fijn boek?
Dat vinden wij het Suffe tutten gevoel. Een gelukkig gevoel, maar wat je niet van de daken afschreeuwt. Dit gevoel willen we altijd terug brengen in onze evenementen. We zijn als het ware geluksveroorzakers.  

Wij organiseren events waar je gewoon blij van wordt. Kijk maar, er zit vast wat voor je tussen!

Wie zijn Suffe tutten?

We zijn met z’n 10-en. 10 Dames die het leuk vinden om evenementen te organiseren. Ieder met haar eigen kwaliteiten ….. en interesses. Samen organiseren we de leukste en gezelligste workshops, lezingen en activiteiten in Zuid-Beveland en Walcheren. Altijd in een fijne locatie en (soms) in samenwerking met een bijzonder bedrijf of persoon. 

Mag ik meedoen?

Ja, dat mag, gezellig! Je kan je altijd inschrijven op activiteiten die jij leuk vindt. Alleen, met z’n 2-en of met een clubje. Je kan geen lid worden van Suffe tutten. Je komt alleen naar de dingen die jou aanspreken. 

Suffe tutten & zakelijk

Heb je een leuk idee voor jouw bedrijf of juist geen idee, maar jij ziet een samenwerking met ons wel zitten?  Dat kan. We kunnen dit samen doen of wij kunnen alles voor jou uit handen nemen. Neem  gewoon contact op. Wij brainstormen dan graag met jou of jouw idee past binnen het concept. En wie weet kunnen we er samen iets moois maken.

Suffe tutten & adverteren

Denk jij dat Suffe tutten geschikt is voor jouw advertentie? We horen jouw idee graag. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden. We kunnen natuurlijk ook even samen zitten en wie weet wat voor goede idee er ontstaan.

Vriendin worden?

Contact

swirl_white

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht