Evenementen

swirl

Meld je aan voor één van onze evenementen!Nieuws

swirl_white

Suffe tutten DIY kerstbomen wedstrijd

Voor alle creatievelingen onder ons: doe je mee aan de DIY kerstbomen wedstrijd? Pimp deze kartonnen kerstboom zo goed als je kan en stuur de foto naar info@suffetutten.nl. Hoe kom je aan dit boompje? Stuur een privé berichtje naar ons via messenger of mail naar info@suffetutten.nl. Wij sturen je een tikkie van €4,95 en sturen 2 kerstboompjes naar je toe via de post. Om dit Kerstboompje te pimpen kan je helemaal los gaan; verven, kleuren, plakken met papier, stof of natuurlijke materialen, breien, haken, stippen, kleien, etc. Alles waar jij blij van wordt. Alle kerstboompjes worden geplaatst op deze een speciale Pinterest pagina  Het duurt nog even, maar op 18 december maken we de prijswinnaars bekend. Zo kunnen we toch nog een beetje ‘samen’ aan de slag. Denk niet... och ... zo goed ben ik niet. Het creatief bezig zijn en elkaar inspirerend is ook mooi! We zijn benieuwd naar jullie reacties!  

Nieuwe vriendin van Suffe tutten

Vriend(in) van Suffe tutten. Suffe tutten heeft een speciaal vriendenprogramma voor bedrijven die ons een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Graag stellen we onze nieuwe vriendin voor: Mijn naam is Monique Dommanschet , wonend in Goes en sinds 2014 heb ik een eigen uitvaartbedrijf. Met hoofd, hart en ziel begeleid ik mensen tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven. Persoonlijk verlies heeft mij bewust gemaakt van de noodzaak om na te denken over nieuwe manieren van afscheid nemen, passend bij de overledene èn de nabestaanden. Met duidelijke informatie over de vele mogelijkheden, prijzen en alternatieven schep ik een eerlijk beeld. Daarbij deel ik graag mijn ervaringen met -en creatieve ideeën voor- een persoonlijk afscheid. Zeker nu er veel beperkingen zijn en menselijk contact aan banden wordt gelegd, zie ik de uitdaging om mensen te inspireren tot het vormgeven van een onvergetelijk afscheid. Voor mensen zelf de regie willen houden organiseer ik graag, geheel vrijblijvend en op neutraal terrein, een informatieve bijeenkomst. Het is goed om voorbereid te zijn

Suf in je bus, lekker thuis tutten. Thema; Kerst!

Met TROTS presenteren we onze nieuwste SUF IN JE BUS!. Thema KERST. Leuk voor jezelf, maar ook leuk voor een ander om te geven. We hebben een Suffe tutten kerstpakket en een Suffe tutten brievenbusdoos. Zo kan je thuis  lekker tutten De kosten zijn. - Suffe tutten kerst brievenbusdoosje; €15 als je het komt ophalen op 28 november bij TMC Goes. Wij zijn daar dan ook met koffie en wat lekkers, in een gezellige winterse sfeer. - Suffe tutten kerst brievenbusdoosje; €19,50 Het is hetzelfde brievenbusje als hierboven, maar dan met verzendkosten. Stel... je kan 28 november niet komen of je woont in Groningen.... dan laat je het brievenbusdoosje opsturen. - Suffe tutten kerstpakket; €42,50. Deze kan je alleen ophalen, omdat dit doosje niet door de brievenbus past en de verzendkosten dan wel heel erg hoog zijn. Bestel deze SUF IN JE BUS via info@suffetutten.nl en wij sturen een bevestiging en een factuurtje naar je toe.

Suffe tutten sponsort dames voetbalteam LEBO

Naast het organiseren van evenementen, het maken van 'Suf in je bus pakketten' en geluk verspreiden willen wat sportiever en stoerder aanpakken:. Suffe tutten wil in 2021 één van de sponsors worden van het dames elftal van Lebo uit Lewedorp. Het begon met een telefoontje Een paar weken werden we gebeld: “Willen jullie het dames elftal van Lebo sponsoren?”. Dan komt het logo van Suffe tutten op de voetbalkleding te staan. Het leek ons een goed plan; het Suffe tutten logo op een stoer dames voetbalteam. Natuurlijk hebben we het wel even gecheckt bij de dames van het elftal of zij het ook wel leuk vonden. Een prima idee. “Waarom niet, harstikke leuk toch?” Maar – eerlijk is eerlijk - omdat er bijna geen events zijn en dus minimale inkomsten hebben we samen met de voorzitter en trainer van Lebo het volgende bedacht. We gaan een voetbaltraining geven voor dames die (weer) voor een keertje willen voetballen, inclusief voetballunch. Na de start met koffie of thee en wat lekkers, gaan we trainen. We sluiten de ochtend af met een pubquiz, uitreiking van de award ‘Voetbalvrouw van de dag’ en een voetballunch. Het is vooral sportief & leuk! De gehele opbrengst [...]

De balletjes gaan weer rollen van de Suffe tutten bingo!

Wikken & wegen, doen we het wel of doen we het niet; de Suffe tutten bingo. Na een goed gesprek met Peter van Brasserie Stelleplas zijn we overtuigd. Het kan! Het is een ruime locatie en we hebben een plan hoe we de bingo in goede banen gaan leiden. We hebben er meteen 2 bingo's gepland. Een nazomer bingo op woensdag 23 september en een kerst bingo op woensdag 16 december. De Suffe tutten bingo is anders dan andere bingo's. Je brengt zelf 1 bingo prijs mee. Dit is eigenlijk het (verjaardag)cadeautje, een  aardigheidje of een miskoop. Iets wat leuk is, maar niet voor jou. Dit mag van alles zijn; van een windlicht tot een nooit gebruikte badhanddoek. Alles kan, als het maar niet gebruikt of ordinair is. Je kan het tenslotte zelf weer winnen. Ook krijgt iedere deelnemer een Suffe tutten prijzen lootje waar je een prijs mee kan winnen. En extra; van iedere gast maken we een leuke foto om meteen mee naar huis te nemen. Wat zijn de kosten? Die bedragen € 17,50. Dit is inclusief bingokaarten voor 7 bingo rondes, een lootje voor de extra prijzenronde, kopje koffie/thee, een suffe tutten goodie en een gezellige avond [...]

Foodbloggers

swirl_white

Lisette

Hoi, ik ben Lisette (38) en ik ben gek op koken/bakken en alles wat met food te maken heeft. Dit komt omdat ik 20 jaar geleden kok was maar helaas niet meer kan uitoefenen.
Ik probeer zoveel mogelijk vers te koken, zonder al te veel gebruik te maken van pakjes en zakjes. Dit valt niet altijd mee.
Voor de komende tijd staat er Chinees op het menu, lekker en absoluut niet moeilijk om te maken. Van soepen/ nasi- bami , enz. .

Gezellige groetjes van Lisette

Lees mijn blogs hier!

Taarten van Heidi!

Hey Hallo Allemaal….

Wij vinden het super tof dat we ons hier mogen voorstellen bij Suffen Tutten als Foodblogger. Wij zijn moeder en dochter en wij zijn van “Taarten van Heidi” uit het gezellige Baarland en wij gaan elke maand een lekker zoet receptje met jullie delen!…

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

Healthy by Heidy

Mijn naam is Heidy van de Velde, 37 jaar en een echte Zeeuwse, ik woon in Bruinisse.
Ik hou erg van wandelen, dan wel het liefst met droog weer en als de zon schijnt. Dansen vind ik ook erg leuk om te doen, heerlijk om even je ei kwijt te kunnen 
😉 1x in de week ga ik naar Zumba. Ik hou ook erg van reizen, daarom wel leuk om te vertellen dat ik dit jaar 5 maanden heb gereisd en tegelijkertijd gewerkt als digital nomad. De coaching die ik doe is namelijk online via video coaching. Ik ben geweest op de Kaapverdische eilanden, Tenerife en verschillende plaatsen in Italië waaronder Toscane.
Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf als voedingsdeskundige en leefstijlcoach.
Ik help mensen door ‘gewoon normaal te doen’, alles te eten, het jezelf lekker makkelijk maken en we werken ook aan de mindset. Waarom eet je wat je eet en doe je wat je doet en zo gaan we een nieuw eet en leefpatroon creëren wat bij je leven past. Doelen zoals een slanker en fitter lijf levert op die manier een blijvend resultaat op. In mogelijkheden denken en zo ga je naar een nieuwe beste versie van jezelf en een gelukkiger leven. 

Koken en bakken is niet zo mijn ding, daarom is dit perfect voor degene die snel, makkelijk wil en van alles wat. Geloof me, ook als je geen keukenprinses bent, kan je iets gezonds maken! 

Dit jaar zullen er in ieder geval een paar ontbijtjes, een salade en een lasagne voorbij komen, de rest hou ik nog even voor mezelf, wel zo spannend toch 😉 

Het meeste zal in ieder geval groente en/of fruit bevatten, erg lekker, bestaat uit vitamines, vocht en vezels en laat je die nou net nodig hebben. 

Wil je nog meer weten dan kan dat via facebook en instagram, te vinden via naam HealthybyHeidy

Vragen staat vrij! 😊

Happy & Healthy groetjes van Heidy 

www.healthybyheidy.nl

Lees mijn blogs hier!

Mel

Haai, ik zal me hier even voorstellen. Ik ben Melany in de volksmond Mel en hou van lekker eten, wandelen met de hond juul, strand, bos en daarvan genieten met anderen en als het ff kan op een kiekje zetten…

Graag kokkerel ik voor anderen en eet er dan ook wat van op haha en dat allemaal “just for fun” hobby van me. Hierbij is mij gevraagd mijn hobby met jullie te delen dus tada…

Je kunt mijn kiekjes ook volgen op; Insta; Melicious321 

En maandelijkse tekst en uitleg Suffetutten

Smulse& Vooral genietse!

Zonnige groet & poot van Juul.

Lees mijn blogs hier!

Over ons

swirl

Suffe tutten

Ken je dat gevoel dat als je na een dag werken op de bank zit, onder je fleecedekentje, met een grote kop thee, chocolade en een fijn boek?
Dat vinden wij het Suffe tutten gevoel. Een gelukkig gevoel, maar wat je niet van de daken afschreeuwt. Dit gevoel willen we altijd terug brengen in onze evenementen. We zijn als het ware geluksveroorzakers.  

Wij organiseren events waar je gewoon blij van wordt. Kijk maar, er zit vast wat voor je tussen!

Wie zijn Suffe tutten?

We zijn met z’n 10-en. 10 Dames die het leuk vinden om evenementen te organiseren. Ieder met haar eigen kwaliteiten ….. en interesses. Samen organiseren we de leukste en gezelligste workshops, lezingen en activiteiten in Zuid-Beveland en Walcheren. Altijd in een fijne locatie en (soms) in samenwerking met een bijzonder bedrijf of persoon. 

Mag ik meedoen?

Ja, dat mag, gezellig! Je kan je altijd inschrijven op activiteiten die jij leuk vindt. Alleen, met z’n 2-en of met een clubje. Je kan geen lid worden van Suffe tutten. Je komt alleen naar de dingen die jou aanspreken. 

Suffe tutten & zakelijk

Heb je een leuk idee voor jouw bedrijf of juist geen idee, maar jij ziet een samenwerking met ons wel zitten?  Dat kan. We kunnen dit samen doen of wij kunnen alles voor jou uit handen nemen. Neem  gewoon contact op. Wij brainstormen dan graag met jou of jouw idee past binnen het concept. En wie weet kunnen we er samen iets moois maken.

Suffe tutten & adverteren

Denk jij dat Suffe tutten geschikt is voor jouw advertentie? We horen jouw idee graag. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden. We kunnen natuurlijk ook even samen zitten en wie weet wat voor goede idee er ontstaan.

Vriendin worden?

Contact

swirl_white

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht