Evenementen

swirl

 • di
  13
  okt
  2015
  19:30Koffiehuis t Geveltje - Goes

  Omdat dit keer op keer een succes is; de boekenruil. Neem 5 boeken mee die nog een 2e ronde mee kunnen en ga naar huis met 5 nieuwe boeken. Gezellig in koffiehuis t Geveltje in Goes.

 • ma
  09
  nov
  2015
  19:30't Beest - Goes

  Nieuw: een eigen Suffe Tutten filmavond in t Beest in Goes. Een heerlijke happy feel good movie inclusief koffie. Welke film? Dit houden we nog even geheim. €9,50 inclusief koffie/thee.

 • di
  01
  dec
  2015
  19:30Koffiehuis t Geveltje - Goes

  Buiten sneeuwt het en wij zitten lekker warm binnen in ons ‘stam-koffiehuis' 't Geveltje in Goes. Gezellig een avond met z’n allen bij praten terwijl we kerstkaartjes aan het maken zijn. Je kunt alleen komen, want je bent nooit alleen. Natuurlijk kun je ook met z’n tweeën of een met clubje komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

  Wat gaan we doen?
  Weet je nog, vroeger op de basisschool, dat je mocht gutsen? Een ander woord is linodruk. Je gaat op deze avond een kerststempel maken op linoleum en je gaat die afdrukken op een kaartje. Zo heb jij een eigen unieke kerstkaart. Na afloop ga je met je eigen gedrukte kaartje en kerststempel naar huis. Wij zorgen voor alle materialen en voorbeelden. Dus ook voor de niet crea-bea’s en onder ons.

  De kosten bedragen € 15,00. Dit is inclusief een kopje koffie/thee, alle materialen voor het maken van de stempel en een suffe tutten attentie.

   

   

 • wo
  20
  jan
  2016
  19.30 uurkoffiehuis 't Geveltje in Goes

  Bingokaarten bij de hand? Kaaps viooltjes op tafel? Thermostaat op 21 graden? Thee en koffie in de aanslag? Bingo! Wij zijn er helemaal klaar voor. Bingo is oergezellig en Suffe tutten heeft een superleuk Bingo idee van een Suffe tut gekregen. Bingo, maar dan net anders.....

  Hoe werkt het?

  Je brengt 1 Bingo prijs mee. Dat is eigenlijk dat (verjaardags)cadeautje of kerstpakket artikel dat je eigenlijk niet wilde hebben. Dat mag van alles zijn: van een foute kleur badhanddoek tot een elektrisch voetmassageapparaat. Alles kan, als het maar niet gebruikt of ordinair is. Je kunt het tenslotte zelf weer winnen. Dus kruip de zolder op of ga in je kastjes rommelen en ga op ontdekkingstocht: wat wil jij kwijt tijdens de Suffe BINGO avond.

  Wat zijn de kosten?

  Dit is €9,50 inclusief een kopje koffie/thee en een Suffe tutten aardigheidje.

  Aanmelden?

  Graag! Mail naar suffetutten@hotmail.com en wij sturen je een bevestiging terug.

 • ma
  15
  feb
  2016
  di
  16
  feb
  2016
  19:30Kaldi Grote Markt Goes

  It's tea time! Ons volgend Suffe tutten evenement is een gezellige theeproeverij bij Kaldi op de Grote Markt in Goes.

  Marco neemt ons mee in de wereld van thee: hoe smaakt groene thee het lekkerst en wist je dat er thee is die ruikt naar gerookte paling?

  Het wordt vooral een fijne avond. Hou je van thee.... dan doe je mee 🙂

  Voor wie is het?
  Voor iedereen tussen de 20 en 100 jaar

  Kosten zijn €12,50 pp

  Aanmelden?
  Graag via suffetutten@hotmail.com

  banner thee

 • do
  10
  mrt
  2016
  19.30 uurGeertershuis in Kloetinge

  Kom je ook op 10 maart naar het knusse Geerteshuis in Kloetinge? We gaan die avond armbandjes maken in hippe voorjaarskleuren. zo mooi die pastel en poedertinten. Verschillende technieken worden er uitgeprobeerd en je krijgt een prachtig resultaat! Je gaat naar huis met 2 zelfgemaakte armbandjes.
  Deze creatieve workshop wordt georganiseerd door Lucy van het Geerteshuis en is beslist een aanrader.
  Kosten zijn €18,50 per persoon. Incl. 2 armbanden en een bakje thee of koffie met iets lekkers. Het adres van het Geertershuis is Jachthuisstraat 13 in Kloetinge. Graag aanmelden via suffetutten@hotmail.com IMG_7128 arm

   

 • za
  02
  apr
  2016
  tussen 13.00 en 16.00 uurStadhuis, Grote Markt Goes

  Kom gezellig tijdens de vriendinnendag in Goes bij Suffe tutten opwarmen en creatief uitpuffen. Samen met ons kun je een Zeeuwse “mok-ok-eh” MOK maken. Een te leuke Zeeuwse mok met Zeeuws bont in een mum van tijd gemaakt. Ook voor niet crea-bea’s. Wat gaat er gebeuren? Je gaat creatief aan de slag en komt thuis met een originele, zelf gemaakte  Zeeuwse "mok ok eh" MOK om onder andere te gebruiken voor thee, koffie, chocomelk etc.  Je kunt dit in 10 minuten doen of er een half uur mee zoet zijn. Wij helpen je graag een handje mee. Voor wie is het?  Voor iedereen tussen de 20 en 100 jaar. Wat zijn de kosten? €6,50 voor een Zeeuwse, zelfgemaakte MOK ok eh mok. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is van harte welkom!

  mok

 • wo
  18
  mei
  2016
  19.30 uurRestaurant Brasserie Stelleplas Heinkenszand

  Ook deze avond zit helaas volgeboekt. Wil je hier toch meer van af weten? Stuur dan een mailtje naar info@suffetutten.nl We geven je email door aan Karin. Zij neemt (vrijblijvend) contact me je op met een nieuw voorstel. Maar waar gaat de workshop eigenlijk over. Het is een interactieve avond, welke gaat over zin en onzin van opruimen en organizen. Deze avond wordt georganiseerd door Karin Bustraan. Zij is werkzaam als Professional Organizer en (Structuur)Coach. Kortom: een leuke, gezellige en leerzame avond, welke je leven voorgoed kan veranderen.

  sorry-volgeboekt1

 • di
  24
  mei
  2016
  19.30 uurOp hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21, Kloetinge

  Ook deze avond zit helaas volgeboekt. Wil je hier toch meer van af weten? Stuur dan een mailtje naar info@suffetutten.nl We geven je email door aan Karin. Zij neemt (vrijblijvend) contact me je op met een nieuw voorstel. Maar waar gaat de workshop eigenlijk over. Het is een interactieve avond, welke gaat over zin en onzin van opruimen en organizen. Deze avond wordt georganiseerd door Karin Bustraan. Zij is werkzaam als Professional Organizer en (Structuur)Coach. Kortom: een leuke, gezellige en leerzame avond, welke je leven voorgoed kan veranderen.

  sorry-volgeboekt1

   

 • za
  25
  jun
  2016
  9.30 uurSchaapskooi Nisse Nieuwkamerseweg 3 A, Heinkenszand

  Zin om samen met ons een heerlijke wandeltocht te lopen? We starten eerst met een bakje koffie of thee en daarna maken we een mooie Zeeuwse wandelroute van ongeveer 5 kilometer onder begeleiding van een gids. Kosten zijn € 7,50 en iedereen is van harte welkom. We starten bij de schaapskooi in Nisse; een hele sfeervolle en gezellige locatie. Je kan je aanmelden via info@suffetutten.nl en wij houden je op de hoogte. Tut dan?

  12928333_696066057162400_3729688950833244937_n

 • do
  14
  jul
  2016
  16.30 uurGrote markt Goes

  Gewoon, gezellig met z’n allen tijdens Culifair Goes in de zon. Dat is het idee. En als de zon niet schijnt… dan zitten we onder de mooie overkapping van Culifair Goes. Gezellig met zn allen bijkletsen voordat iedereen op vakantie gaat. We vinden het leuk om jullie nog even te zien en te spreken. Ook voor niet-Suffe tutten of als je nog nooit naar een van onze evenementen bent geweest. En wat leuk is: Goes is goes trakteert een fairtrade drankje of sapje voor alle bezoekers van ons Suffe tutten borreltje.  We hebben dit keer geen programma, dus alle tijd om veel bij te praten. Meer weten van Culifair? Kijk op http://www.goesisgoes.nl/beleven/agenda/culifair  Aanmelden? Graag! Mail naar info@suffetutten.nl en dan zorgen wij dat jij  je favoriete fairtrade drankje of sapje krijgt. Kom je ook?

  cf4

 • di
  20
  sep
  2016
  19.30 uur Brasserie de Bult; Goes

  Het is weer zover; onze SUFFE TUTTEN BOEKENRUIL. Hoe werkt het ook al weer? Neem 5 boeken mee die een 2e lezer verdienen en ga naar huis naar met 5 'nieuwe' boeken. Dit keer gezellig in Brasserie de Bult in Goes. Het is vooral ook een leuke avond waar veel over boeken wordt gesproken, er wordt voor gelezen. Wij genieten ervan.  De kosten zijn € 7,50.  Dit is inclusief een mooie boekenlegger en een heerlijk bakje koffie of thee met een Suffe tutten schuimblokje.  Neem gerust je buurvrouw, moeder of vriendin mee. Iedereen is welkom.  Graag opgeven via deze facebookpagina of info@suffetutten.nl
  Tut dan?

  20 september

 • do
  13
  okt
  2016
  19.30 uurCafe Baarends, Voorstad 17-19 in Goes

  Heerlijk samen zingen met niemand minder dan MARJON VAN IWAARDEN. Heerlijke meezingers uit de jaren 80, 90 en zo meer. Het maakt niet uit hoe je zingt; we doen het met z'n allen. De kosten zijn € 13,50 inclusief drankje en een goodie. Dus zing je zo vals als een kraai of zo zuiver als een nachtegaal, het kan allemaal. Van zingen word je blij toch? Aanmelden? Graag! Mail naar: info@suffetutten.nl en wij sturen een bevestiging terug.

  sing

 • di
  13
  dec
  2016
  19.30 uurHet Geertershuis, Kloetinge

  Iedereen heeft op zijn zolder spullen liggen om Kerststukjes te maken. Tijdens ons "Suffe tutten kerststukje maken" mag je deze spullen allemaal meenemen. Inclusief wat groen (of uit de tuin van de buren). Wij zorgen voor een bakje, oase en krammen. We gaan hergebruiken EN ruilen. Hoe duurzaam kan je zijn? Heb je dit niet, dan zorgen wij hier voor en betaal je een pietsie meer. En - voor diegene die willen - KERSTBALLEN RUILEN. Neem je oude mee en ga met 'nieuwe' naar huis. Het bestellen van een heerlijk, zelfgemaakt gebakje bij je koffie of thee van Lucy is ook mogelijk. Gewoon...... omdat het bijna Kerstmis is. De kosten zijn incl. een bakje, oase, krammen, koffie/thee en een Suffe tutten Kerst goodie €15.  Indien gewenst; €7,50 extra voor nieuwe materialen voor je kerststukje. En €2 voor een heerlijk gebakje van Lucy. Aanmelden via info@suffetutten.nl

  kerststukje

 • wo
  18
  jan
  2017
  19.30 uurBrasserie Panhoeve Arendstraat 2B, 's-Heer Arendskerke

  De Suffe tutten bingo van 18 januari is helaas volgeboekt.

 • wo
  08
  feb
  2017
  19.30 uurBrasserie Stelleplas Heinkenszand

  Uit de Suffe tutten enquête bleek dat jullie graag een lachworkshop zouden willen volgen. Hier is hij dan; een lachsessie met Gerdien Janse: ZEELAND LACHT. De lachoefeningen die we doen zijn ontwikkeld in India, in 1995 door Dr. Madan Kataria. Het wordt ook wel lachyoga genoemd, omdat het lachen zo ontspannend werkt. Je zal snel positieve effecten ervaren van het lachen, zowel geestelijk als lichamelijk. Lachen is het leukst in groepsverband, het is aanstekelijk, maar ook de interactie en het oogcontact speelt een belangrijke rol bij het lach. De kosten zijn €17,50 incl. bakje koffie of thee en leuke Suffe tutten goodie. Meld je aan via info@suffetutten.nl Doe mee en lach je suf.

 • ma
  20
  feb
  2017
  19.30 uurCoffee bar Shine, Magdalenastraat 2-4, Goes

  Kort en krachtig; de bezem door je huishoudboekje. Alles wat jij wilt weten over je financiële administratie komt vanavond aan bod in een interactieve sessie met budgetcoach Merijn Nuijten. Kosten zijn €12,50 inclusief koffie/thee, Suffe tutten goodie en financiele tips, do’s en dont’s.

 • za
  18
  mrt
  2017
  09.15 uurFitnesscentrum Fit- Life Heinkenszand

  De workshops zijn volgeboekt.  Je kan je eventueel nog inschrijven voor de wachtlijst; info@suffetutten.nl

  Twee bijzondere workshops in één ochtend. We starten met een yoga oefeningen. Ook als je nog nooit iets aan yoga hebt gedaan. Eenvoudige oefeningen die je thuis makkelijk kan herhalen. Hierna drinken we een kopje thee.

  Daarna mindfulness… wat is dit nu eigenlijk en is dit iets voor mij?  Neem deel aan deze bijzondere ervaring. Doe, voel, ruik, zie, proef en hoor het. Kosten zijn €15,00 inclusief koffie/thee, Suffe tutten goodie en een fijne ochtend.

 • za
  25
  mrt
  2017
  13.00 - 16.00 uurStadhuis, grote markt Goes

  We zijn er weer tijdens de  vriendinnendag op 25 maart stadhuis met de workshop MOK OK EH voor €5. Je kan dan snel & simpel een schaaltje of iets dergelijks met Zeeuws bont opleuken.   Maar… we zijn er niet alleen. We hebben enkele leuke Zeeuwse ondernemers meegenomen. En zie hier; een heus een klein Zeeuws Suffe tutten marktje met allerlei Zeeuwse producten en Zeeuwse lekkernijen.

  De volgende Zeeuwse doen mee: Mykk, Zeeuwse-winkel, Chocolatelovers, Blote boerinnen, Paard van Troye, Atelkeetje,   Missie Applepie en City Spa (met heerlijke gratis handmassages)

 • di
  04
  apr
  2017
  19.30 uurKoffiehuis t Geveltje Kreukelmarkt 3 Goes

  Maak de blits tijdens het paasontbijt met je zelf gehaakte eierdopjes. Onze haakSter heeft hele leuke haakpatroontjes voor jullie bij elkaar gezocht. Ze gaat je er mee helpen, ook als je niet zo'n haakheld bent. Kom gewapend met je haaknaald en je katoen naar Koffiehuis t Geveltje en we maken er een gezellige avond van. De kosten zijn €12,50. Je krijgt er een bakje thee of koffie voor, de haakpatronen en een Suffe tutten goodie. Meld je aan via info@suffetutten.nl Tut dan.

 • do
  20
  apr
  2017
  19.30 uurBMK-Interieurs, Langevielle 66 Middelburg

  Voor de eerste keer maak Suffe tutten de overtocht naar Walcheren. Een gezellige Boekenruil.
  We zijn te gast bij BMK in Middelburg. Monique Kochanowski, een van de eigenaren van BMK. Zij ontvangt ons graag in haar sfeervolle winkel.

  Dus vind jij het ook zo heerlijk een boek te lezen? En ben je door je leesvoorraad heen? Heb je boeken die je gelezen hebt, maar zeker nog een tweede ronde mee kunnen? Dan is de boekenruil van Suffe Tutten iets voor jou!

  Hoe werkt het?
  Neem 5 boeken mee die een tweede lezer verdienen en na deze gezellige avond (met bakje koffie/thee, boekenquiz, voorlezen, verloting en Suffe tutten goodie) ga je naar huis met 5 "nieuwe" boeken.

  Kom je ook donderdag 20 april naar BMK interieurs in Middelburg

  Kosten zijn €9,50. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@suffetutten.nl.

 • za
  22
  apr
  2017
  20.30 uurCafe Baarends Goes

  Suffe tutten gaan ook naar het bijzondere Veste Verlicht.  Ga je mee? We starten met een drankje in het gezellige cafe Baarends.  Daarna met z'n allen een wandeling maken rond de mooi verlichte Goes vesten. De veste is bijzonder verlicht, er zijn diverse kunstwerken te bewonderen en er zijn verschillende optredens. Veste Verlicht is om te vieren dat de Goese vesten 600 jaar bestaan.

  Na de wandeling is er een feestje in cafe Baarends met live band AnnLiesBluesband waar we met z'n allen nog een dansje kunnen wagen.

  De kosten zijn €12,50. Dit is inclusief 3 consumpties bij café Baarends, de wandeling met Suffe tutten begeleiding, een Suffe tutten goodie en een gezellige avond. Meld je aan via info@suffetutten.nl 

  Tut dan?

   

 • wo
  10
  mei
  2017
  19.30 uurAuto Vermeulen, Pearyweg 6 Goes

  Op vele verzoek, weer een heuse auto workshop voor Suffe tutten.

  Nog nooit olie gepeild of water in de ruitensproeier gedaan? Weet jij ook niet wat je moet doen met een ‘sterretje’ of schiet je in de stress als er een rood lampje gaat branden en wil je hier verandering in brengen? Dan is deze 'workshop' van Suffe tutten iets voor jou!

  Hoe werkt het?
  Neem je auto mee naar de Auto Vermeulen  Daar krijgen we allerlei handige tips te horen zoals; ruitensproeiervloeistof bijvullen, wanneer mag je echt niet doorrijden, oliepeil controleren, band verwisselen,  wat doe ik als er een rood lampje gaat branden etc.

  We gaan actief aan de slag, dus hakjes en leuke rokjes laten we deze keer thuis.

  De kosten zijn €12,50 inclusief koffie, thee met iets lekkers, Suffe tutten goodie en een gezellige avond.

  En wie weet... maken we nog een toertje in zo'n leuke fiat 500.

 • wo
  17
  mei
  2017
  19.30 uurKwekerij Ben de Waart, Nieuw en St. Joosland

  Koken met verse kruiden is helemaal van dit moment en of je nu groot of klein woont, er is altijd wel plek voor een kruidentuintje. Het voorjaar is het ideale moment om te beginnen met jouw tuintje. En het leukste tuintje, dat maak jij.

  Hoe werkt het?
  We gaan aan de slag met het maken van jouw tuinje. We gaan timmeren, schuren en het natuurlijk in elkaar zetten. Als laatste kies je je eigen kruiden voor in je rekje.

  De workshop is inclusief een kopje koffie of thee. En een Suffe tutten goodie. Kosten zijn €16,50. Je gaat naar huis met een uniek kruidentuuntje met 3 verschillende soorten kruiden.

 • za
  17
  jun
  2017
  9.30 uurGeerteshuis, Jachthuisstraat 13 Kloetinge

  Je kan je helaas niet meer aanmelden voor de wandeling. De wandeling zit vol.

   

  Zin om samen met ons een gezellige, mooie wandeltocht te lopen?

  We starten eerst met een bakje koffie of thee  met iets lekkers bij Lucy van het Geerteshuis. Daarna maken we een mooie Zeeuwse wandelroute van ongeveer 5 kilometer onder begeleiding van een Suffe tutten gids. Onderweg krijg je bij  Hoogstrate  groente en fruit een mini proeverij van appelsap, zeeroop, hangop en kaas

  Kosten zijn € 7,50. Dit is inclusief een leuke goodiebag. Iedereen is van harte welkom.

  We starten bij het Geerteshuis Kloetinge; een hele sfeervolle Zeeuwse en gezellige locatie.

   

   

 • wo
  21
  jun
  2017
  19.30 uur Wooncafé Schroevers, Segeersstraat 13 Middelburg

  Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de workshop.

  Gelukkig zijn, uh lang geleden was je best gelukkig. Nu ren je van hot naar her. Leef je je leven op de automatische piloot. Want er is zo veel te doen in zo weinig tijd. Gelukkig zijn, dat komt wel weer als….

  Nee, niet ooit, gelukkig zijn heeft nu prioriteit! Als jij gelukkig bent is iedereen in je omgeving gelukkig, echt! Door jezelf soms op de eerste plaats zetten en te gaan voor jouw eigen geluk zal je zien dat iedereen in je omgeving daar de vruchten van plukt. Voor jezelf kiezen en te gaan voor je eigen geluk is dus niet egoïstisch maar noodzakelijk.

  Tijd voor actie! Suffe tutten organiseert op woensdag 21 juni in het gezellige wooncafé Schroevers een geluksworkshop. Deze wordt gegeven door geluk- en relatiecoach Constance van der Eijk van Happy2BeMe.

  Tijdens deze avond duiken we met z’n allen de wereld van het geluk in. Gaan ervoor zorgen dat jij een stuk gelukkiger naar huis gaat. Dat doen we door uit te zoeken waar jij gelukkig van wordt, te bedenken wat er voor nodig is om simpel weg gelukkiger te zijn en wat je kunt doen omdat te bereiken. Want geluk zit in jou en het staat te trappelen om naar buiten te komen!

  Let’s be happy!!

   

 • za
  01
  jul
  2017
  10.00 tot 17.00 uurFestival Geniet, Hof Keizersweel Hoogeweg 3 Wemeldinge

  Tijdens Festival Geniet kan je aan de gezellige tafels van Suffe tutten een bordje of een kom pimpen met Zeeuws bont. Ook hebben we boeken & tijdschriften mee (die een 2e lezer verdienen), die we voor een prikkie verkopen.

  De workshop pimpen met Zeeuws bont is doorlopend en een bordje of een kom kost €5. Wil je ze allebei maken? Dat kan en kost dan €8. Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon gezellig aanschuiven.

  Tijdens dit Festival Geniet zijn er nog veel meer leuke dingen te zien, te doen en te horen.

  Tut dan?

 • za
  01
  jul
  2017
  13.00 uurOmnium, Zwembadweg 1 Goes

  We gaan voor het eerst fietsen!! We hebben een mooie fietsroute voor jullie uitgezet.

  We starten om 13.00 uur bij het Omnium in Goes. Daarna fietsen we met z'n allen achter de Suffe tutten gids aan. Onderweg is er een gezellige stop op een picknick plek. Wij staan met thermoskannen koffie en thee op jullie te wachten. Daarna varen we koers naar Festival Geniet in Wemeldinge. We zijn hier rond een uurtje of drie.

  We hebben vip tickets, dus je mag zo doorlopen en we gaan daar ook wat drinken. Een borrel of een sapje. Wat jij wil. We blijven 1,5 uur bij het Festival. Als je langer wil blijven, kan dit en fiets je zonder de groep terug. Je mag ook eerder terug fietsen, maar er is zoveel leuks te zien op het Festival dat jij je daar zeker zal vermaken.

  De fietstocht kost € 12,50. Dit is inclusief koffie/thee, een Suffe tutten goodie, de entree van het Festival Geniet en een drankje bij het Festival.

  Graag aanmelden via info@suffetutten.nl

   

 • ma
  11
  sep
  2017
  di
  12
  sep
  2017
  City Spa Goes, Schuttershof 23, 4461 DZ Goes

  Een verrassingsavond bij City Spa Goes. Je krijgt 2 verrassingsbehandelingen, maar niemand weet wat.....

  [ read more…]

 • di
  19
  sep
  2017
  19.30 uurGoederenloods Albert Plesmanweg 23, Goes

  Vind jij het ook zo heerlijk een boek te lezen? En ben je door je leesvoorraad heen? Heb je boeken die je gelezen hebt, maar zeker nog een tweede ronde mee kunnen? Dan is de boekenruil van Suffe tutten iets voor jou! En... je raadt nooit wie er komt voorlezen...

  [ read more…]

 • za
  30
  sep
  2017
  9.30 uurZeilschool Het Veerse Gat, Polredijk 21

  Wat hebben we een leuke wandeling uitgezet in en rondom Veere.  We vielen van de ene verrrassing in de andere! Dus heb jij zin om samen met ons deze gezellige en mooie wandeltocht te lopen?  Geef je dan nu op.

  Voordat we gaan lopen, starten we eerst met een bakje koffie of thee bij Zeilschool Het Veerse Gat. Daarna maken we een mooie wandelroute van ongeveer 5 kilometer onder begeleiding van een Suffe tutten gids. Voordat we vertrekken krijg je van ons nog een leuke verrassing!

  Kosten zijn €9,50. Iedereen is van harte welkom.

   

 • wo
  04
  okt
  2017
  19.30 uurStyl Lin, Langeweegje 10 Kwadendamme

  Deze workshop zit vol. Toch interesse?

  [ read more…]

 • za
  07
  okt
  2017
  9.30 uurDe Goese Golf, Krukweg 31, in Goes

  Deze workshop zit helaas vol. Je kan je nog aanmelden voor de wachtlijst...

  [ read more…]

 • vr
  13
  okt
  2017
  19:30 uurKloveniersdoelen, Middelburg

  Bingo kaarten bij de hand? Een stift die doet? Thee en koffie in de aanslag? Uiterste concentratie? Bingo! Wij zijn er helemaal klaar voor. Bingo is oergezellig en Suffe tutten zou Suffe tutten niet zijn als we het net niet even anders doen...…..

  [ read more…]

 • do
  26
  okt
  2017
  19.30 uurCafe Baarends, Voorstad 17-19 Goes

  De Sing Along is volgeboekt. Je kan je nog wel aanmelden voor de wachtlijst via info@suffetutten.nl

  [ read more…]

 • do
  02
  nov
  2017
  19.00-21.00 uurDe Drvkkery in Middelburg

  Tijdens deze workshop gaan we een pannenlap haken. En dit op ieders eigen niveau: de beginner, de hobbyist en de professional. Superhaker Liesanne gaat jou helpen haken en de fijne kneepjes laten zien. We laten niemand in de steek....

  [ read more…]

 • do
  16
  nov
  2017
  19.30 uurLangeweegje 10, Kwadendamme

  Deze workshop is volgeboekt. Toch interesse? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

  [ read more…]

 • za
  09
  dec
  2017
  09:30Manhuis, zusterstraat 11 Goes
  De yoga les zit vol, maar je kan je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Stuur een mailtje naar info@suffetutten.nl
 • ma
  18
  dec
  2017
  19.30 uurDaVinci Cinema Goes

  Door de sneeuw hebben we de Suffe tutten kerstfilm een weekje uitgesteld. Dus... maandag 18 december gaan we het weer proberen 🙂

  [ read more…]

 • di
  19
  dec
  2017
  19:30Tropisch bos, zwembadweg 1 Omnium

  We gaan op kleurenavontuur in het tropisch bos in Goes met Erna Slabbekoorn; Stijlspecialist en… als je wilt… kan je meedoen aan de accessoires ruil.

  [ read more…]

 • do
  11
  jan
  2018
  19.30 uur't Westlicht, Singelstraat 7 te Goes

  Heb jij ze al? Goede voornemens voor 2018... en meer? We gaan er een avondje voor zitten met een bakje koffie of thee en wat lekkers.  Bucketlistinspirator Paulien van 't Westeinde gaat ons hiermee helpen op een inspirerende manier....

  [ read more…]

 • wo
  17
  jan
  2018
  19.30 uurBrasserie De Panhoeve, s Heer Arendskerke

  De Suffe tutten bingo zit helaas vol. Je kan je nog aanmelden voor de wachtlijst.

  [ read more…]

 • za
  20
  jan
  2018
  9.30 uurEetcafe en Pension Duinlust in Dishoek

  Zin om samen met ons een heerlijke wandeltocht te lopen?
  We starten eerst met een bakje koffie of thee en  daarna maken we een mooie wandelroute van ongeveer 7 kilometer. Trek schoenen aan die tegen een stootje kunnen, want we gaan door bos en duin!

  [ read more…]

 • ma
  29
  jan
  2018
  19.30 uurStijl-Lin; Langeweegje 10 in Kwadendamme

  Hoe zou jij je (woon)kamer anders in willen richten of misschien ben je niet tevreden over dat ene hoekje in je kamer of wil je meer sfeer in je badkamer, maar je weet niet hoe. Of denk je bij jezelf.... kan die bank nu echt niet anders of wil je meer kleur in je kamer... maar welke kleur dan? Linda van Stijl-Lin  denkt met je mee.

  [ read more…]

 • di
  13
  feb
  2018
  19:15 uurCinecity, Spuikomweg 1, Vlissingen

  Suffe tutten gaan voor de liefde! Op deze speciale Suffe tutten only avond krijg je de exclusieve voorpremière van de Nederlandse film Gek van Oranje.

  [ read more…]

 • do
  22
  feb
  2018
  19.30 uurKlok'uus, Wissekerkseweg 6 te 's-Heer Arendskerke

  1… 2… 3…. Wist je dat je in 3 sec een mening hebt over iemand die je voor de eerste keer ontmoet?

  [ read more…]

 • za
  17
  mrt
  2018
  09:30 uurFitnesscentrum Fit-Life Heinkenszand

  Twee bijzondere workshops in één ochtend. Een fijne ochtend met kennismaking van 2  verschillende soorten yoga, gegeven door 2 yoga docenten.

  [ read more…]

 • za
  17
  mrt
  2018
  13.00-15.00 uurWeststraat 27, Kapelle

  Deze workshop is vol.

  Rooibos, vruchten, zoethout of groene, witte of zwarte thee.... zoveel smaken, zoveel wensen. Maar misschien heb jij nog steeds niet dé smaak gevonden die bij jou past.

  [ read more…]

 • di
  20
  mrt
  2018
  19.30 uurMooie locatie in Goes

  Het gaat er eindelijk van komen....
  Onze haak- en breiSter Ingrid gaat jullie in 3 lessen sokken leren breien!! Je krijgt een sokken patroon mee en iedere week breien we een stukje verder.

  [ read more…]

 • zo
  25
  mrt
  2018
  13.00 -16.00 uurStadhuis, grote markt Goes

  Voor het 4e jaar organiseert Suffe tutten een marktje tijdens de vriendinnendagen in Goes. Dit keer met het thema IBIZA. Met een tikkeltje Zeeuws natuurlijk...

  [ read more…]

 • do
  29
  mrt
  2018
  19:30Langeweegje 10 Kwadendamme

  We gaan aan de slag met jouw wensen en behoeften. Misschien ben je niet tevreden over dat ene hoekje in je kamer of wil je meer sfeer in je badkamer, maar je weet niet hoe. Of denk je bij jezelf.... kan die bank nu echt niet anders of wil je meer kleur in je kamer... maar welke kleur dan? Linda van Styl-Lin denkt met je mee.

  [ read more…]

 • za
  21
  apr
  2018
  9.30 uurStrandbrasserie De Landing Zeedijk 7 Baarland

  Zin om samen met ons een heerlijke wandeltocht te lopen door ons prachtige Zeeland?

  [ read more…]

 • di
  08
  mei
  2018
  19:30Sandee groep, 1a Noordstraat Kamperland

  Samen met de mannen van Sandee maken we ons eigen tuinplan!

  [ read more…]

 • di
  15
  mei
  2018
  19:00Zaagmolendijk 12, Nieuw- en St. Joosland

  Nieuw, nieuw, nieuw.... een workshop bezem pimpen.

  [ read more…]

 • do
  24
  mei
  2018
  19.30 uurCinecity, Spuikomweg 1 in Vlissingen

  Vind jij het ook zo heerlijk een boek te lezen? En ben je door je leesvoorraad heen? Heb je boeken die je gelezen hebt, maar zeker nog een tweede ronde mee kunnen? Dan is de boekenruil van Suffe tutten iets voor jou! En... je raadt nooit wie ons een bezoekje brengt...

  [ read more…]

 • di
  12
  jun
  2018
  19:30Bie de Bolle Goes

  Dit evenement is volgeboekt. Wil je op de hoogte gehouden worden van een nieuwe proeverij? Mail ons op info@suffetutten.nl

  Eindelijk is het er nu echt van gekomen; een wijnproeverij met hapjes!

  [ read more…]

 • za
  16
  jun
  2018
  13.00 uurChar Tea, Weststraat 27 Kapelle

  Rooibos, vruchten, zoethout of groene, witte of zwarte thee.... zoveel smaken, zoveel wensen. Maar misschien heb jij nog steeds niet dé smaak gevonden die bij jou past.

  [ read more…]

 • za
  18
  aug
  2018
  10.00 uurDe Goese Golf

  Deze workshop zit vol. Zaterdag 6 oktober is er weer een nieuwe workshop.

  [ read more…]

 • vr
  24
  aug
  2018
  15.00 uur tot 17.00 uurKoffiehuis t Geveltje Goes

  We hebben weer een Zomerse Suffe tutten borrel. Gewoon gezellig met elkaar bijkletsen. We hebben geen programma, maar vinden het gewoon leuk om jullie weer te zien. Het is bij Koffiehuis 't Geveltje en ieder betaalt gewoon zijn eigen koffie, thee, advocaatje, wijntje, etc.

  [ read more…]

 • di
  11
  sep
  2018
  19.30 uurAuto Vermeulen, Goes

  Nog nooit olie gepeild of water in de ruitensproeier gedaan? Weet jij ook niet wat je moet doen met een ‘sterretje’ of schiet je in de stress als er een rood lampje gaat branden en wil je hier verandering in brengen? Dan is deze 'workshop' van Suffe tutten iets voor jou!

  [ read more…]

 • vr
  21
  sep
  2018
  7.30 uurBij Tessa, Magdalenastraat 4, Goes

  Goedemorgen.

  We hebben wat nieuws; een ondernemers ontbijt!

  [ read more…]

 • za
  29
  sep
  2018
  08:00Hembrugterrein, Zaandam

  Ohw wat spannend, we hebben de bus geregeld en de tickets besteld. Ga jij mee naar het LINDA festival?[ read more…]

 • do
  04
  okt
  2018
  19:30Cafe Baarends, Goes
  Helaas, de Sing Along zit vol! Er kan echt niemand meer bij. Toch nog zin in een feestje? Kom dan naar onze Disco op 16 november. Meer info vind je HIER 

  [ read more…]

 • za
  06
  okt
  2018
  10.00 uurDe Goese Golf

  Ga je mee een balletje slaan met Suffe tutten, ook al kan je er geen 'bal' van?

  Voor de 3e keer organiseren we deze bijzondere sportieve workshop. Het is vooral gezellig en leuk.


  [ read more…]

 • do
  11
  okt
  2018
  19.30 uurStyl-Lin Langeweegje
  We gaan aan de slag met jouw wensen en behoeften. Misschien ben je niet tevreden over dat ene hoekje in je kamer of wil je meer sfeer in je badkamer, maar je weet niet hoe. Of denk je bij jezelf.... kan die bank nu echt niet anders of wil je meer kleur in je kamer... maar welke kleur dan? Linda van Styl-Lin denkt met je mee.

  [ read more…]

 • vr
  12
  okt
  2018
  19:30 uurKloveniersdoelen, Middelburg

  Bingokaarten bij de hand? Een stift die doet? Thee en koffie in de aanslag? Uiterste concentratie? Bingo! Wij zijn er helemaal klaar voor. Bingo is oergezellig en Suffe tutten zou Suffe tutten niet zijn als we het net niet even anders doen...…..

  [ read more…]

 • wo
  17
  okt
  2018
  19.30 uurBij Tessa, Magdalenastraat 4, Goes

  Een gezellige workshop bezem pimpen...

  [ read more…]

 • do
  25
  okt
  2018
  19:30 uurOmnium (jungle), Goes

  Vind jij het ook zo heerlijk een boek te lezen? En ben je door je leesvoorraad heen? Heb je boeken die je gelezen hebt, maar zeker nog een tweede ronde mee kunnen? Dan is de boekenruil van Suffe tutten iets voor jou! En deze keer hebben we een speciale gast.....

  [ read more…]

 • vr
  16
  nov
  2018
  20.00 uurKiekieris, s Heerenhoek

  Suffe tutten bestaat 5 jaar en dat willen we vieren met een disco in Kiekieris! We gaan lekker dansen, een drankje drinken en gezellig bij kletsen. Net als 'vroeger'.... in de disco!

  [ read more…]

 • di
  20
  nov
  2018
  19.30 uurStyl-Lin Langeweegje
  We gaan aan de slag met jouw wensen en behoeften. Misschien ben je niet tevreden over dat ene hoekje in je kamer of wil je meer sfeer in je badkamer, maar je weet niet hoe. Of denk je bij jezelf.... kan die bank nu echt niet anders of wil je meer kleur in je kamer... maar welke kleur dan? Linda van Styl-Lin denkt met je mee.

  [ read more…]

 • di
  27
  nov
  2018
  19.30 uurBie de Bolle, Goes

  Na onze mini enquette bleek dat er veel belangstelling is voor een port proeverij. En dat vinden wij helemaal niet erg 😉

  [ read more…]

 • vr
  30
  nov
  2018
  19:30Kloveniersdoelen, Achter de houttuinen, Middelburg

  Jingle bells, jingle bells, jingle bells rock..........Kom jij 30 november naar de allereerste kerstbingo van Suffe tutten? Win bijvoorbeeld mooie rood-groene kaarsen, grappige kerstsokken of een houten kerstster. Wij zijn al helemaal in de stemming.


  [ read more…]

 • ma
  10
  dec
  2018
  19:30DaVinci Cinema Goes

  Om helemaal in de kerstsfeer te komen organiseren we samen met DaVinci Cinema Goes onze tweede Suffe tutten kerstfilm. Laat het buiten maar koud zijn (zonder sneeuw), wij zitten lekker warm met z'n allen in de sfeervolle foyer aan een glaasje bubbels.

   

   

  [ read more…]

 • za
  15
  dec
  2018
  9.30 uurKlok 'uus s Heer Arendskerke
  Zin om samen met ons een heerlijke  winterse wandeltocht te lopen door ons prachtige Zeeland?

  [ read more…]

 • wo
  16
  jan
  2019
  19:30Kip Communicatie, Hilleweg 80 in Goes

  Welkom bij het communicatie café voor gesprekken die ertoe doen.

   

  [ read more…]

 • vr
  18
  jan
  2019
  08:30Wooncafe Schroevers, Segeerstraat 13, Middelburg

  Elkaar ontmoeten, vertellen waar je mee bezig bent, wat zijn jouw plannen en wie weet, vind je wel iemand die jou kan versterken! Kortom een mooi moment om je dag mee op te starten.

  [ read more…]

 • wo
  23
  jan
  2019
  19.30 uurBrasserie De Panhoeve

  Deze bingo is volgeboekt. We hebben nog wel plaats voor onze ZOMER bingo. Als je HIER op klikt, kan je hier meer informatie over lezen.

  [ read more…]

 • zo
  10
  feb
  2019
  13.00 uurStretch in Goes
  Speciaal voor JOU en een beetje voor jouw Valentijn; Valentijns bloemstukje maken en gezellig shoppen.

  [ read more…]

 • za
  09
  mrt
  2019
  9.30 uurFitnesscentrum Fit-Life Heinkenszand

  Deze ochtend is volgeboekt. Er kunnen helaas geen tickets meer besteld worden.

   

  [ read more…]

 • za
  23
  mrt
  2019
  09:30Wijngaardstraat 19, 4357 AR Domburg

  Zin om samen met ons een heerlijke wandeltocht te lopen door ons prachtige Zeeland?

  We starten eerst met een drankje en daarna lopen we een mooie wandelroute. Genieten van alles om ons heen en ondertussen gezellig bijpraten.

  [ read more…]

 • zo
  31
  mrt
  2019
  13.00 - 16.00 uurStadhuis Goes, grote markt

  Voor het 5e jaar organiseert Suffe tutten een marktje tijdens de vriendinnendagen in Goes. Gezellig binnen in het mooie stadhuis op de grote markt in Goes.

  [ read more…]

 • do
  04
  apr
  2019
  19.30 uurStyl-Lin Langeweegje

  Deze workshop is volgeboekt. Je kan je helaas niet meer aanmelden.

  [ read more…]

 • wo
  10
  apr
  2019
  19:30Bie de Bolle in Goes

  Omdat we het zo leuk vinden... wederom een gezellig wijnproeverij Bie de Bolle!

  [ read more…]

 • vr
  12
  apr
  2019
  8.30 uurKlok 'uus s Heer Arendskerke

  Goedemorgen! Voor de derde keer: een netwerkontbijt.

  [ read more…]

 • do
  09
  mei
  2019
  19.30 uurThe Captains Coffee Hulst

  Deze Suffe tutten bingo zit vol. Na de zomer komt er weer een bingo in Hulst.

   

  [ read more…]

 • vr
  10
  mei
  2019
  19:30 uurMarktcafe, Markt 17, Middelburg

  Onze eerste sing along in Middelburg!

  [ read more…]

 • wo
  15
  mei
  2019
  19.30 uurKip Communicatie, Hilleweg 80 in Goes

  Het communicatie cafe zit vol. Na de zomer is er weer een.

  [ read more…]

 • za
  18
  mei
  2019
  9.30 uur’t Muzeoor Grindweg 2a Ellewoutsdijk

  Deze wandeling zit helaas vol. Hou onze Suffe tutten website in de gaten of schrijf je HIER in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je alle nieuwe events 1 keer per maand in je mailbox.

  [ read more…]

 • vr
  07
  jun
  2019
  14.00 uurAerolin Arnemuiden
  Helaas, er zijn geen plaatsen meer om mee te vliegen.
  We zitten vol.

  [ read more…]

 • wo
  12
  jun
  2019
  19:30:uurBrasserie Stelleplas Heinkenszand

  De Suffe tutten Bingo zit vol. Wellicht tut een volgende keer.

  [ read more…]

 • vr
  14
  jun
  2019
  8.30 uurKust, Nieuwendijk 3, 4381 BV Vlissingen

  Goedemorgen! Voor de vierde keer: een netwerkontbijt.

  [ read more…]

 • vr
  28
  jun
  2019
  10.00 uurDe Goese Golf

  Ga je mee een balletje slaan, ook al kan je er geen 'bal' van? Een speciale golf workshop, waar alles wordt uitgelegd over golf  en waar jij zelf aan de slag gaat en meer...

  [ read more…]

 • zo
  01
  sep
  2019
  13.00 uurStart; parkeerplaats De Statie Hulst

  Gezellig samen fietsen!! Fiets je mee?

  [ read more…]

 • wo
  04
  sep
  2019
  19.30 uurAuto Vermeulen Goes

  Deze autoworkshop zit helaas vol.

  [ read more…]

 • za
  07
  sep
  2019
  9.30 uurVeere

  Wandelen rondom Veere: langs water, door bossen en verrassende uitzichten onderweg. Loop je mee?

  [ read more…]

 • do
  03
  okt
  2019
  19.30 uurCafe Baarends, Goes

  Heerlijk samen zingen!! Zing je mee?

  [ read more…]

 • wo
  09
  okt
  2019
  19.30 uurKip Communicatie, Hilleweg 80 in Goes

  Deze avond zit vol, maar 12 december hebben we een volgend communicatie cafe.

  [ read more…]

 • do
  10
  okt
  2019
  19.30 uurDorpshuis de Zandlooper

  Helaas, we zitten vol.

  [ read more…]

 • vr
  11
  okt
  2019
  19.30 uurKloveniersdoelen, Achter de houttuinen, Middelburg

  We gaan weer Suffe tutten bingo spelen. Maar dit is anders dan een "gewone" bingo...

  [ read more…]

 • wo
  16
  okt
  2019
  19.30 uurThe captains Coffee Hulst

  We gaan gezellig Suffe tutten bingo spelen!

  [ read more…]

 • do
  24
  okt
  2019
  19.30 uurStyl-Lin Langeweegje

  Deze workshop zit vol. Wil je toch een keertje mee doen, meld je dan aan op onze wachtlijst en wij informeren je als eerste. Stuur een mailtje naar info@suffetutten.nl . Of meld je aan voor onze Suffe tutten nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van al onze workshops en andere leuke activiteiten. Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief.

  [ read more…]

 • do
  31
  okt
  2019
  19.30 uurJanvier dancemasters, Jacob Valckeplein 4 in Goes
  Deze workshop is helaas volgeboekt.
  -----------------

  [ read more…]

 • wo
  06
  nov
  2019
  19.30 uurMissie Applepie, Goes

  Deze workshop zit vol.

  [ read more…]

 • vr
  08
  nov
  2019
  19.30 uurTearoom-Restaurant De Vest

  Nieuw bij Suffe tutten; lekker creatief aan de slag!

  [ read more…]

 • vr
  08
  nov
  2019
  8.30 uurOp ’t Hof Olmenstein Kloetinge

  Goedemorgen! Voor de vijfde keer: een ondernemers ontbijt! Met een hele bijzonder gast...

  [ read more…]

 • vr
  15
  nov
  2019
  20.00 uurKiekieris, s Heerenhoek

  Ons eerste Suffe tutten disco was zo gezellig, dat we er weer 1 plannen.

  [ read more…]

 • di
  19
  nov
  2019
  19.30 uurIci Paris XL, Goes

  Deze workshop zit vol.

  [ read more…]

 • ma
  09
  dec
  2019
  19.30 uurDaVinci Cinema Goes

  De Suffe tutten kerstfilm zit vol. Er kunnen geen kaartjes meer besteld worden.

  [ read more…]

 • do
  12
  dec
  2019
  19:30 uurThe captains Coffee, Hulst

  Jingle bells, jingle bells, jingle bells rock..........Kom jij 12 december naar de allereerste kerstbingo van Suffe tutten Hulst?

  [ read more…]

 • do
  12
  dec
  2019
  19.30 uurKip Communicatie, Hilleweg 80 in Goes

  Welkom bij het communicatie café voor gesprekken die ertoe doen.

  [ read more…]

 • zo
  22
  dec
  2019
  13.00 uurParkeerplaats Martje van Wardje; Sint Jansteen

  Start het nieuwe jaar goed met een mooie en frisse wandeling rondom Sint Jansteen.

  [ read more…]

 • zo
  12
  jan
  2020
  13.00 uurParkeerplaats Martje van Wardje; Sint Jansteen
  Start het nieuwe jaar goed met een mooie en frisse wandeling rondom Sint Jansteen.

  [ read more…]

 • za
  25
  jan
  2020
  9.30 uurTerras 49, Driewegen.

  De wandeling zit vol.

  [ read more…]

 • vr
  14
  feb
  2020
  13.00 uurAerolin Arnemuiden
  Dit event zit vol.

  [ read more…]

 • wo
  19
  feb
  2020
  19.30 uurde Panhoeve, s' Heer Arendskerke

  Deze bingo zit helaas vol. De volgende Suffe tutten bingo is op 17 juni in Brasserie Stelleplas in Heinkenszand.

  [ read more…]

 • do
  27
  feb
  2020
  19.30 uurKip Communicatie Goes

  Welkom bij het communicatie café voor gesprekken die ertoe doen.

  [ read more…]

 • vr
  13
  mrt
  2020
  19.30 uurCaptains Coffee Hulst

  Helaas moeten we deze Pub Quiz verzetten in verband het corona virus. We laten jullie gauw weten wanneer dit door gaat.

  [ read more…]

 • zo
  29
  mrt
  2020
  12.30 uur Stadhuis Goes, grote markt

  Deze Suffe tutten markt gaan dit jaar helaas niet door in verband met het corona virus. We hopen op uw begrip.

  [ read more…]

 • zo
  29
  mrt
  2020
  14.00 uurDen Dullaert Hulst

  Heel Hulst bakt gaat niet door op 29 maart in verband met het coronavirus. We laten jullie het natuurlijk weten als we een nieuwe datum hebben!

  [ read more…]

 • di
  21
  apr
  2020
  19.30 uurTraas ongediertebestrijding, s Gravenpolder

  Helaas gaat de workshop vogelhuisje pimpen niet door. Dit komt door de maatregelen voor het coronavirus. Wanneer we een volgende workshop is  durven we niet te zeggen.

  In onze nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden. Ontvang je deze nog niet? Dan kan je je via deze link inschrijven: https://www.suffetutten.nl/#nieuwsbrief 

  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

  [ read more…]

 • vr
  08
  mei
  2020
  16.00 uurProvincie Zeeland, Abdij 6, 4331 BK, Middelburg

  Helaas gaat de borrel niet door. Dit komt door de maatregelen voor het coronavirus. Wanneer we een volgende borrel is durven we niet te zeggen.

  In onze nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden. Ontvang je deze nog niet? Dan kan je je via deze link inschrijven: https://www.suffetutten.nl/#nieuwsbrief 

  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

  [ read more…]

 • vr
  08
  mei
  2020
  19.30 uurCafe Lazarus in Sint Jansteen

  Helaas gaat dit feestje niet door. Dit komt door de maatregelen voor het coronavirus. Wanneer het feestje  is  durven we niet te zeggen.

  In onze nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden. Ontvang je deze nog niet? Dan kan je je via deze link inschrijven: https://www.suffetutten.nl/#nieuwsbrief 

  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.


  [ read more…]

 • do
  14
  mei
  2020
  19.30 uurStyl-Lin Langeweegje

  Helaas gaat de workshop niet door. Dit komt door de maatregelen voor het coronavirus. Wanneer de volgende workshop is  durven we niet te zeggen.

  In onze nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden. Ontvang je deze nog niet? Dan kan je je via deze link inschrijven: https://www.suffetutten.nl/#nieuwsbrief 

  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.


  [ read more…]

 • za
  16
  mei
  2020
  9.30 uurBoerderijwinkel Buijsrogge Goes

  Helaas gaat de wandeling niet door. Dit komt door de maatregelen voor het coronavirus. Wanneer we een volgende wandeling is  durven we niet te zeggen.

  In onze nieuwsbrief zullen we jullie op de hoogte houden. Ontvang je deze nog niet? Dan kan je je via deze link inschrijven: https://www.suffetutten.nl/#nieuwsbrief 

  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

  [ read more…]

 • ma
  15
  jun
  2020
  Tut-ter-de-tut!

  Dit is een gezellig verrassings- tut- doosje van Suffe tutten in je brievenbus. Kleine geniet-momentjes voor jou!

  [ read more…]

 • za
  20
  jun
  2020

  Dit is een gezellig verrassings-tut- tasje van Suffe tutten in jouw brievenbus.

  [ read more…]

 • ma
  29
  jun
  2020
  Geluksmomentjes

  Dit is een gezellig verrassings-geluks-doosje van Suffe tutten in je brievenbus. Kleine geluksmomentjes voor jou!

  [ read more…]

 • za
  05
  sep
  2020
  9.30 uurBoerderijwinkel Buijsrogge Goes

  De wandeling is volgeboekt. Je kan je niet meer aanmelden

   

  [ read more…]

 • wo
  23
  sep
  2020
  19.30 uurBrasserie Stelleplas Heinkenszand
  Helaas, deze bingo zit vol, maar er is nog plaats op 16 december: Kerstbingo.

  [ read more…]

 • wo
  30
  sep
  2020
  19:00Start Keldermanspoort Hulst
  Helaas, deze wandeling zit vol.

  [ read more…]

 • za
  10
  okt
  2020
  10.00 uurLebo, Korenweg Lewedorp
  Door de aangescherpte corona maatregelen gaat de Suffe tutten voetbal training niet door.
  Natuurlijk blijven wij wel het dames voetbal team sponsoren.

  [ read more…]

 • do
  22
  okt
  2020
  19:30gewoon thuis op de bank

  Wil jij meedoen met onze allereerste Suffe tutten bingo thuis? Gewoon op je bank... omdat het even niet anders kan.
  Maar dat we toch wat gezelligs samen kunnen doen.

  [ read more…]

 • do
  12
  nov
  2020
  19.30 uurthuis op de bank
  Wil jij meedoen met onze  Suffe tutten bingo thuis? Gewoon op je bank... omdat het even niet anders kan.

  [ read more…]

 • za
  28
  nov
  2020
  12.30 uur - 16.00 uur TMC wonen, Marconistraat 13 in Goes

  Nieuw is het Suffe tutten-kerstpakket. Een kerstpakket vol met Suffe tutten-dingen zoals.....

  [ read more…]

 • za
  28
  nov
  2020
  12.30- 16.00 uurTMC wonen, Marconistraat 13 in Goes

  We hebben een nieuwe 'Suf in je bus' brievenbuspakket. Een verrassingsdoosje om lekker thuis te tutten

  .[ read more…]

 • wo
  16
  dec
  2020
  19.30 uurBrasserie Stelleplas Heinkenszand
  Ho ho ho! We mogen weer! Wat heeft het lang geduurd. We hebben er lang over nagedacht en goed besproken met Peter en Brenda van Brasserie Stelleplas. Het is er heel ruim en we kunnen bingo spelen met de corona maatregelen.

  [ read more…]

 • za
  27
  feb
  2021
  9.30 uurDorpshuis Trefpunt, Ovezande
  We gaan wandelen! Heerlijk in en rondom gezellig Ovezande.

  [ read more…]

Meld je aan voor één van onze evenementen!Nieuws

swirl_white

Suffe tutten DIY kerstbomen wedstrijd

Voor alle creatievelingen onder ons: doe je mee aan de DIY kerstbomen wedstrijd? Pimp deze kartonnen kerstboom zo goed als je kan en stuur de foto naar info@suffetutten.nl. Hoe kom je aan dit boompje? Stuur een privé berichtje naar ons via messenger of mail naar info@suffetutten.nl. Wij sturen je een tikkie van €4,95 en sturen 2 kerstboompjes naar je toe via de post. Om dit Kerstboompje te pimpen kan je helemaal los gaan; verven, kleuren, plakken met papier, stof of natuurlijke materialen, breien, haken, stippen, kleien, etc. Alles waar jij blij van wordt. Alle kerstboompjes worden geplaatst op deze een speciale Pinterest pagina  Het duurt nog even, maar op 18 december maken we de prijswinnaars bekend. Zo kunnen we toch nog een beetje ‘samen’ aan de slag. Denk niet... och ... zo goed ben ik niet. Het creatief bezig zijn en elkaar inspirerend is ook mooi! We zijn benieuwd naar jullie reacties!  

Nieuwe vriendin van Suffe tutten

Vriend(in) van Suffe tutten. Suffe tutten heeft een speciaal vriendenprogramma voor bedrijven die ons een warm hart toedragen en ons ondersteunen. Graag stellen we onze nieuwe vriendin voor: Mijn naam is Monique Dommanschet , wonend in Goes en sinds 2014 heb ik een eigen uitvaartbedrijf. Met hoofd, hart en ziel begeleid ik mensen tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven. Persoonlijk verlies heeft mij bewust gemaakt van de noodzaak om na te denken over nieuwe manieren van afscheid nemen, passend bij de overledene èn de nabestaanden. Met duidelijke informatie over de vele mogelijkheden, prijzen en alternatieven schep ik een eerlijk beeld. Daarbij deel ik graag mijn ervaringen met -en creatieve ideeën voor- een persoonlijk afscheid. Zeker nu er veel beperkingen zijn en menselijk contact aan banden wordt gelegd, zie ik de uitdaging om mensen te inspireren tot het vormgeven van een onvergetelijk afscheid. Voor mensen zelf de regie willen houden organiseer ik graag, geheel vrijblijvend en op neutraal terrein, een informatieve bijeenkomst. Het is goed om voorbereid te zijn

Suf in je bus, lekker thuis tutten. Thema; Kerst!

Met TROTS presenteren we onze nieuwste SUF IN JE BUS!. Thema KERST. Leuk voor jezelf, maar ook leuk voor een ander om te geven. We hebben een Suffe tutten kerstpakket en een Suffe tutten brievenbusdoos. Zo kan je thuis  lekker tutten De kosten zijn. - Suffe tutten kerst brievenbusdoosje; €15 als je het komt ophalen op 28 november bij TMC Goes. Wij zijn daar dan ook met koffie en wat lekkers, in een gezellige winterse sfeer. - Suffe tutten kerst brievenbusdoosje; €19,50 Het is hetzelfde brievenbusje als hierboven, maar dan met verzendkosten. Stel... je kan 28 november niet komen of je woont in Groningen.... dan laat je het brievenbusdoosje opsturen. - Suffe tutten kerstpakket; €42,50. Deze kan je alleen ophalen, omdat dit doosje niet door de brievenbus past en de verzendkosten dan wel heel erg hoog zijn. Bestel deze SUF IN JE BUS via info@suffetutten.nl en wij sturen een bevestiging en een factuurtje naar je toe.

Suffe tutten sponsort dames voetbalteam LEBO

Naast het organiseren van evenementen, het maken van 'Suf in je bus pakketten' en geluk verspreiden willen wat sportiever en stoerder aanpakken:. Suffe tutten wil in 2021 één van de sponsors worden van het dames elftal van Lebo uit Lewedorp. Het begon met een telefoontje Een paar weken werden we gebeld: “Willen jullie het dames elftal van Lebo sponsoren?”. Dan komt het logo van Suffe tutten op de voetbalkleding te staan. Het leek ons een goed plan; het Suffe tutten logo op een stoer dames voetbalteam. Natuurlijk hebben we het wel even gecheckt bij de dames van het elftal of zij het ook wel leuk vonden. Een prima idee. “Waarom niet, harstikke leuk toch?” Maar – eerlijk is eerlijk - omdat er bijna geen events zijn en dus minimale inkomsten hebben we samen met de voorzitter en trainer van Lebo het volgende bedacht. We gaan een voetbaltraining geven voor dames die (weer) voor een keertje willen voetballen, inclusief voetballunch. Na de start met koffie of thee en wat lekkers, gaan we trainen. We sluiten de ochtend af met een pubquiz, uitreiking van de award ‘Voetbalvrouw van de dag’ en een voetballunch. Het is vooral sportief & leuk! De gehele opbrengst [...]

De balletjes gaan weer rollen van de Suffe tutten bingo!

Wikken & wegen, doen we het wel of doen we het niet; de Suffe tutten bingo. Na een goed gesprek met Peter van Brasserie Stelleplas zijn we overtuigd. Het kan! Het is een ruime locatie en we hebben een plan hoe we de bingo in goede banen gaan leiden. We hebben er meteen 2 bingo's gepland. Een nazomer bingo op woensdag 23 september en een kerst bingo op woensdag 16 december. De Suffe tutten bingo is anders dan andere bingo's. Je brengt zelf 1 bingo prijs mee. Dit is eigenlijk het (verjaardag)cadeautje, een  aardigheidje of een miskoop. Iets wat leuk is, maar niet voor jou. Dit mag van alles zijn; van een windlicht tot een nooit gebruikte badhanddoek. Alles kan, als het maar niet gebruikt of ordinair is. Je kan het tenslotte zelf weer winnen. Ook krijgt iedere deelnemer een Suffe tutten prijzen lootje waar je een prijs mee kan winnen. En extra; van iedere gast maken we een leuke foto om meteen mee naar huis te nemen. Wat zijn de kosten? Die bedragen € 17,50. Dit is inclusief bingokaarten voor 7 bingo rondes, een lootje voor de extra prijzenronde, kopje koffie/thee, een suffe tutten goodie en een gezellige avond [...]

Foodbloggers

swirl_white

Lisette

Hoi, ik ben Lisette (38) en ik ben gek op koken/bakken en alles wat met food te maken heeft. Dit komt omdat ik 20 jaar geleden kok was maar helaas niet meer kan uitoefenen.
Ik probeer zoveel mogelijk vers te koken, zonder al te veel gebruik te maken van pakjes en zakjes. Dit valt niet altijd mee.
Voor de komende tijd staat er Chinees op het menu, lekker en absoluut niet moeilijk om te maken. Van soepen/ nasi- bami , enz. .

Gezellige groetjes van Lisette

Lees mijn blogs hier!

Taarten van Heidi!

Hey Hallo Allemaal….

Wij vinden het super tof dat we ons hier mogen voorstellen bij Suffen Tutten als Foodblogger. Wij zijn moeder en dochter en wij zijn van “Taarten van Heidi” uit het gezellige Baarland en wij gaan elke maand een lekker zoet receptje met jullie delen!…

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

Healthy by Heidy

Mijn naam is Heidy van de Velde, 37 jaar en een echte Zeeuwse, ik woon in Bruinisse.
Ik hou erg van wandelen, dan wel het liefst met droog weer en als de zon schijnt. Dansen vind ik ook erg leuk om te doen, heerlijk om even je ei kwijt te kunnen 
😉 1x in de week ga ik naar Zumba. Ik hou ook erg van reizen, daarom wel leuk om te vertellen dat ik dit jaar 5 maanden heb gereisd en tegelijkertijd gewerkt als digital nomad. De coaching die ik doe is namelijk online via video coaching. Ik ben geweest op de Kaapverdische eilanden, Tenerife en verschillende plaatsen in Italië waaronder Toscane.
Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf als voedingsdeskundige en leefstijlcoach.
Ik help mensen door ‘gewoon normaal te doen’, alles te eten, het jezelf lekker makkelijk maken en we werken ook aan de mindset. Waarom eet je wat je eet en doe je wat je doet en zo gaan we een nieuw eet en leefpatroon creëren wat bij je leven past. Doelen zoals een slanker en fitter lijf levert op die manier een blijvend resultaat op. In mogelijkheden denken en zo ga je naar een nieuwe beste versie van jezelf en een gelukkiger leven. 

Koken en bakken is niet zo mijn ding, daarom is dit perfect voor degene die snel, makkelijk wil en van alles wat. Geloof me, ook als je geen keukenprinses bent, kan je iets gezonds maken! 

Dit jaar zullen er in ieder geval een paar ontbijtjes, een salade en een lasagne voorbij komen, de rest hou ik nog even voor mezelf, wel zo spannend toch 😉 

Het meeste zal in ieder geval groente en/of fruit bevatten, erg lekker, bestaat uit vitamines, vocht en vezels en laat je die nou net nodig hebben. 

Wil je nog meer weten dan kan dat via facebook en instagram, te vinden via naam HealthybyHeidy

Vragen staat vrij! 😊

Happy & Healthy groetjes van Heidy 

www.healthybyheidy.nl

Lees mijn blogs hier!

Mel

Haai, ik zal me hier even voorstellen. Ik ben Melany in de volksmond Mel en hou van lekker eten, wandelen met de hond juul, strand, bos en daarvan genieten met anderen en als het ff kan op een kiekje zetten…

Graag kokkerel ik voor anderen en eet er dan ook wat van op haha en dat allemaal “just for fun” hobby van me. Hierbij is mij gevraagd mijn hobby met jullie te delen dus tada…

Je kunt mijn kiekjes ook volgen op; Insta; Melicious321 

En maandelijkse tekst en uitleg Suffetutten

Smulse& Vooral genietse!

Zonnige groet & poot van Juul.

Lees mijn blogs hier!

Over ons

swirl

Suffe tutten

Ken je dat gevoel dat als je na een dag werken op de bank zit, onder je fleecedekentje, met een grote kop thee, chocolade en een fijn boek?
Dat vinden wij het Suffe tutten gevoel. Een gelukkig gevoel, maar wat je niet van de daken afschreeuwt. Dit gevoel willen we altijd terug brengen in onze evenementen. We zijn als het ware geluksveroorzakers.  

Wij organiseren events waar je gewoon blij van wordt. Kijk maar, er zit vast wat voor je tussen!

Wie zijn Suffe tutten?

We zijn met z’n 10-en. 10 Dames die het leuk vinden om evenementen te organiseren. Ieder met haar eigen kwaliteiten ….. en interesses. Samen organiseren we de leukste en gezelligste workshops, lezingen en activiteiten in Zuid-Beveland en Walcheren. Altijd in een fijne locatie en (soms) in samenwerking met een bijzonder bedrijf of persoon. 

Mag ik meedoen?

Ja, dat mag, gezellig! Je kan je altijd inschrijven op activiteiten die jij leuk vindt. Alleen, met z’n 2-en of met een clubje. Je kan geen lid worden van Suffe tutten. Je komt alleen naar de dingen die jou aanspreken. 

Suffe tutten & zakelijk

Heb je een leuk idee voor jouw bedrijf of juist geen idee, maar jij ziet een samenwerking met ons wel zitten?  Dat kan. We kunnen dit samen doen of wij kunnen alles voor jou uit handen nemen. Neem  gewoon contact op. Wij brainstormen dan graag met jou of jouw idee past binnen het concept. En wie weet kunnen we er samen iets moois maken.

Suffe tutten & adverteren

Denk jij dat Suffe tutten geschikt is voor jouw advertentie? We horen jouw idee graag. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden. We kunnen natuurlijk ook even samen zitten en wie weet wat voor goede idee er ontstaan.

Vriendin worden?

Contact

swirl_white

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht