Evenementen

swirl

Evenement details:

 • vr
  28
  jun
  2019

  Workshop Golfen

  10.00 uurDe Goese Golf

  Ga je mee een balletje slaan, ook al kan je er geen 'bal' van? Een speciale golf workshop, waar alles wordt uitgelegd over golf  en waar jij zelf aan de slag gaat en meer...

  Eerst gaan we een kopje koffie of thee drinken met iets lekkers erbij. We krijgen dan de history van De Goese Golf te horen.

  Daarna maken we een toer over de golfbaan in een golfbuggy. Dit een bijzonder leuke belevenis. Na de toer gaan we aan de slag met jouw swing en putten daar waar nodig is. Dit onder begeleiding van een echte golf instructor. We sluiten af met een 'putt wedstrijd'. De winnaar gaat met een flesje Suffe tuttenwijn naar huis. En de eeuwige roem natuurlijk.

  De Suffe tutten Golf workshop kost €29,50 per persoon, incl koffie, thee met wat lekkers, een ritje in een golf buggy en een golfclinic inclusief golf instructeur.

  Wil je daarna lekker lunchen? Dat kan. Je kan hier reserveren bij de brasserie van de Goese Golf.

  Dus zie jij jezelf zitten al zitten in een golfkarretje, dan gaan we 28 juni aan de slag!

  Graag HIER aanmelden. Dank je wel.

   

   

Meld je aan voor één van onze evenementen!Nieuws

swirl_white

De balletjes gaan weer rollen van de Suffe tutten bingo!

Wikken & wegen, doen we het wel of doen we het niet; de Suffe tutten bingo. Na een goed gesprek met Peter van Brasserie Stelleplas zijn we overtuigd. Het kan! Het is een ruime locatie en we hebben een plan hoe we de bingo in goede banen gaan leiden. We hebben er meteen 2 bingo's gepland. Een nazomer bingo op woensdag 23 september en een kerst bingo op woensdag 16 december. De Suffe tutten bingo is anders dan andere bingo's. Je brengt zelf 1 bingo prijs mee. Dit is eigenlijk het (verjaardag)cadeautje, een  aardigheidje of een miskoop. Iets wat leuk is, maar niet voor jou. Dit mag van alles zijn; van een windlicht tot een nooit gebruikte badhanddoek. Alles kan, als het maar niet gebruikt of ordinair is. Je kan het tenslotte zelf weer winnen. Ook krijgt iedere deelnemer een Suffe tutten prijzen lootje waar je een prijs mee kan winnen. En extra; van iedere gast maken we een leuke foto om meteen mee naar huis te nemen. Wat zijn de kosten? Die bedragen € 17,50. Dit is inclusief bingokaarten voor 7 bingo rondes, een lootje voor de extra prijzenronde, kopje koffie/thee, een suffe tutten goodie en een gezellige avond [...]

Suf in je bus; geluksmomentjes

Dit is een gezellig verrassings-geluks-doosje van Suffe tutten in je brievenbus. Kleine geluksmomentjes voor jou! Het thema is dit keer: GELUKSMOMENTJES.  In het doosje zitten  Suffe tutten geluksmomentje momentje zodat je thuis  gelukkig kan tutten. Je kan de GELUKSMOMENTJES voor jezelf bestellen of voor een andere lieverd in Nederland. Er zit iets in om te lezen, te doen, iets wat geluk brengt en iets lekkers. De Suffe tutten GELUKSMOMENTJES box kost €11,50 (incl verzendkosten) en je kan hem bestellen via info@suffetutten.nl  We gaan ze rond 28 juni versturen. Goed om te weten. Dit is voorlopig onze laatste Suffe tutten brievenbus box. Wij vinden het super leuk om deze Suffe tutten doosjes te verzinnen en te maken, maar we hopen jullie in september toch weer in het echt te mogen ontmoeten. We organiseren even geen nieuwe events en wachten alle maatregelen af. Tot die tijd: Stay Safe Stay Suf

Tut-ter-de-tut-thuis-tas

TUT-TER-DE-TUT! Dit is een gezellig verrassings-tut- tasje van Suffe tutten in jouw brievenbus. Kleine geniet-momentjes voor jou! Het thema is deze keer: TUT-TER-DE-TUT! In dit tasje zitten heerlijke tut-ter-de-tut momentje in zodat je thuis kan tutten. Een bijzonder leuke samenwerking met City Spa Goes & Suffe tutten. Je kan de TUT-TER-DE-TUT voor jezelf bestellen of voor een andere leukerd in Nederland. Er zitten sowieso 2 produkten van het mooie merk Janze in en andere bijzondere tut-ter-de-tut spulletjes. Laat je verrassen! De Suffe tutten TUT-TER-DE-TUT box kost €19,50 (incl verzendkosten) en je kan hem bestellen via info@suffetutten.nl en we gaan ze rond 20 juni versturen. Stay save Stay suf

Suf in je bus: Zomergroetjes

Per 1 juni hebben we weer een nieuwe SUF IN JE BUS. Dit is een gezellig verrassingsdoosje van Suffe tutten in je brievenbus. Kleine geniet-momentjes voor jou! Het thema is dit keer: ZOMERGROETJES.  In het doosje zitten Zomerse Suffe tutten momentje zodat je thuis kan tutten.Je kan de ZOMERGROETJES voor jezelf bestellen of voor een andere leukerd in Nederland. Er zit iets in om te lezen, te knutselen, iets om te relaxen en iets lekkers. De Suffe tutten  SUF IN JE BUS box kost €10,50 (incl verzendkosten) en je kan hem bestellen via info@suffetutten.nl  We gaan ze rond 1 juni versturen, Wij vinden het super leuk om deze Suffe tutten doosjes te verzinnen en te maken, maar we hopen jullie in september toch weer in het echt te mogen ontmoeten. We organiseren even geen nieuwe events en wachten alle maatregelen af. Tot die tijd: Stay Safe Stay Suf

Suf in de bus

Wat is Suf in je bus? We hebben een brainstorm gehad met de dames van  Suffe tutten. Wat kunnen we in deze tijd nog voor Sufs doen als we elkaar niet meer kunnen ontmoeten. En toen kwam het idee: een Suffe tutten thuis pakketje! Een Suffe tutten (geluks)momentje die in een doosje  bij jou thuis wordt bezorgd.  Even lekker tutten We noemen het; Suf in je bus. Een klein Suffe tutten feestje voor jezelf, maar ook leuk als cadeautje. De eerste doos heette "vier-momentjes". Deze is uitverkocht. Voor moederdag & andere lieverds Voor moederdag  & andere lieverds (tantes, vriendinnen, buurvrouw, etc. etc) hebben we samen met Bloemisterij Wisse en de boeketterie  het volgende bedancht EEN SUFFE TUTTEN BOEKET! een mooi veldboeket (met een touch roze natuurlijk) en een natuurlijk een  Suffe tutten momentje erbij! Wil jij iemand verrassen met dei  Suffe tutten boeket  10 mei? Stuur ons dan een mailtje  (info@suffetutten.nl) met het adres waar we dit kunnen laten bezorgen. De kosten zijn €23,75 en je krijgt een factuurtje via de mail. Het kan in de gemeente Borsele, gemeente Goes, gemeente Kapelle, gemeente Middelburg, gemeente Veere en gemeente Vlissingen. Bestellen kan tot en met 5 mei. Zo maken we er samen toch een leuk Suffe tutten momentje van. Zomergroetjes Na 10 [...]

Foodbloggers

swirl_white

Lisette

Hoi, ik ben Lisette (38) en ik ben gek op koken/bakken en alles wat met food te maken heeft. Dit komt omdat ik 20 jaar geleden kok was maar helaas niet meer kan uitoefenen.
Ik probeer zoveel mogelijk vers te koken, zonder al te veel gebruik te maken van pakjes en zakjes. Dit valt niet altijd mee.
Voor de komende tijd staat er Chinees op het menu, lekker en absoluut niet moeilijk om te maken. Van soepen/ nasi- bami , enz. .

Gezellige groetjes van Lisette

Lees mijn blogs hier!

Taarten van Heidi!

Hey Hallo Allemaal….

Wij vinden het super tof dat we ons hier mogen voorstellen bij Suffen Tutten als Foodblogger. Wij zijn moeder en dochter en wij zijn van “Taarten van Heidi” uit het gezellige Baarland en wij gaan elke maand een lekker zoet receptje met jullie delen!…

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Lees mijn blogs hier!

Healthy by Heidy

Mijn naam is Heidy van de Velde, 37 jaar en een echte Zeeuwse, ik woon in Bruinisse.
Ik hou erg van wandelen, dan wel het liefst met droog weer en als de zon schijnt. Dansen vind ik ook erg leuk om te doen, heerlijk om even je ei kwijt te kunnen 
😉 1x in de week ga ik naar Zumba. Ik hou ook erg van reizen, daarom wel leuk om te vertellen dat ik dit jaar 5 maanden heb gereisd en tegelijkertijd gewerkt als digital nomad. De coaching die ik doe is namelijk online via video coaching. Ik ben geweest op de Kaapverdische eilanden, Tenerife en verschillende plaatsen in Italië waaronder Toscane.
Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf als voedingsdeskundige en leefstijlcoach.
Ik help mensen door ‘gewoon normaal te doen’, alles te eten, het jezelf lekker makkelijk maken en we werken ook aan de mindset. Waarom eet je wat je eet en doe je wat je doet en zo gaan we een nieuw eet en leefpatroon creëren wat bij je leven past. Doelen zoals een slanker en fitter lijf levert op die manier een blijvend resultaat op. In mogelijkheden denken en zo ga je naar een nieuwe beste versie van jezelf en een gelukkiger leven. 

Koken en bakken is niet zo mijn ding, daarom is dit perfect voor degene die snel, makkelijk wil en van alles wat. Geloof me, ook als je geen keukenprinses bent, kan je iets gezonds maken! 

Dit jaar zullen er in ieder geval een paar ontbijtjes, een salade en een lasagne voorbij komen, de rest hou ik nog even voor mezelf, wel zo spannend toch 😉 

Het meeste zal in ieder geval groente en/of fruit bevatten, erg lekker, bestaat uit vitamines, vocht en vezels en laat je die nou net nodig hebben. 

Wil je nog meer weten dan kan dat via facebook en instagram, te vinden via naam HealthybyHeidy

Vragen staat vrij! 😊

Happy & Healthy groetjes van Heidy 

www.healthybyheidy.nl

Lees mijn blogs hier!

Mel

Haai, ik zal me hier even voorstellen. Ik ben Melany in de volksmond Mel en hou van lekker eten, wandelen met de hond juul, strand, bos en daarvan genieten met anderen en als het ff kan op een kiekje zetten…

Graag kokkerel ik voor anderen en eet er dan ook wat van op haha en dat allemaal “just for fun” hobby van me. Hierbij is mij gevraagd mijn hobby met jullie te delen dus tada…

Je kunt mijn kiekjes ook volgen op; Insta; Melicious321 

En maandelijkse tekst en uitleg Suffetutten

Smulse& Vooral genietse!

Zonnige groet & poot van Juul.

Lees mijn blogs hier!

Over ons

swirl

Suffe tutten

Ken je dat gevoel dat als je na een dag werken op de bank zit, onder je fleecedekentje, met een grote kop thee, chocolade en een fijn boek?
Dat vinden wij het Suffe tutten gevoel. Een gelukkig gevoel, maar wat je niet van de daken afschreeuwt. Dit gevoel willen we altijd terug brengen in onze evenementen. We zijn als het ware geluksveroorzakers.  

Wij organiseren events waar je gewoon blij van wordt. Kijk maar, er zit vast wat voor je tussen!

Wie zijn Suffe tutten?

We zijn met z’n 10-en. 10 Dames die het leuk vinden om evenementen te organiseren. Ieder met haar eigen kwaliteiten ….. en interesses. Samen organiseren we de leukste en gezelligste workshops, lezingen en activiteiten in Zuid-Beveland en Walcheren. Altijd in een fijne locatie en (soms) in samenwerking met een bijzonder bedrijf of persoon. 

Mag ik meedoen?

Ja, dat mag, gezellig! Je kan je altijd inschrijven op activiteiten die jij leuk vindt. Alleen, met z’n 2-en of met een clubje. Je kan geen lid worden van Suffe tutten. Je komt alleen naar de dingen die jou aanspreken. 

Suffe tutten & zakelijk

Heb je een leuk idee voor jouw bedrijf of juist geen idee, maar jij ziet een samenwerking met ons wel zitten?  Dat kan. We kunnen dit samen doen of wij kunnen alles voor jou uit handen nemen. Neem  gewoon contact op. Wij brainstormen dan graag met jou of jouw idee past binnen het concept. En wie weet kunnen we er samen iets moois maken.

Suffe tutten & adverteren

Denk jij dat Suffe tutten geschikt is voor jouw advertentie? We horen jouw idee graag. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden. We kunnen natuurlijk ook even samen zitten en wie weet wat voor goede idee er ontstaan.

Vriendin worden?

Contact

swirl_white

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht