A32019-01-11T11:48:53+01:00

A3

Wat een eer om door de suffe tutten te worden gevraagd om mijn passie voor vegetarisch koken te delen! Mijn naam is A3 Wisse, woonachtig in Heinkenszand en in het dagelijkse leven verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde in een verpleeghuis.

Mijn hobby is onder andere vegetarisch koken en vooral zoeken naar verrassende combinaties en daarbij zorgen voor een mooie bordopmaak. Als chef van de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland kan ik mijn passie naar hartenlust uitleven.

Het komende jaar zal ik proberen om jullie te verrassen met recepten die natuurlijk gewoon ook lekker zijn, maar ook thuis goed te maken. Ik hoop dat ze in de smaak vallen een laat gerust weten wat jullie van de recepten vinden. Veel eet- en kookplezier gewenst bij alle recepten van de suffe tutten.

VR GR A3

 

Rendang van spitskool met atjar ketimoen.

januari 4th, 2019|

Rendang van spitskool met atjar ketimoen. Rendang is een Indisch stoofvlees gerecht en daarvan bestaan talloos veel vegetarische varianten. Ik heb er verschillende uitgeprobeerd, maar deze vind ik het lekkerst. Het is niet zo moeilijk [...]

Schorsenerensoep met salie en gefrituurde schorseneren

januari 4th, 2019|

Schorsenerensoep met salie en gefrituurde schorseneren Deze keer een lekkere soep van schorseneren in een zelfgemaakte paddenstoelenbouillon. De schorseneer heeft enkele bijnamen, zoals: armeluis asperges of keukenmeidenverdriet. Dat laatste is te verklaren omdat bij het schoonmaken ervan een [...]

Bakje van parmezaan gevuld met…….

januari 4th, 2019|

Bakje van parmezaan gevuld met linguine en salieroom & caponata en basilicumolie gegarneerd en wat geroosterde pompoenblokjes. Tijdens een zoektocht naar een passend vegetarisch hoofdgerecht voor het kerstdiner kwam ik dit recept tegen op vegatopia. [...]

Ga naar de bovenkant