“Omdat in ieder van ons een Suffe tut schuilt…….” Ja, ook in mij!

Ik “ben” zelfs een Suffe tut! En ja, Suf is het nieuwe leuk! Niet altijd, maar zo af en toe…..

 

Nu het weer wat kouder wordt vind ik het ook echt heerlijk om onder fleece dekentje te zitten met een lekkere warme cappuccino, Tv, ipad of een goed boek erbij en ik ben tevreden.

Binge – watching kan ik ook heel goed…. vooral erg fijn tijdens het was opvouwen en strijken.  Weessokken, kennen jullie die? Check,  hier ook!

Ik ben van de hak op de tak, van eten naar postzegels verzamelen en terug. Vandaar de Klapbank, ieder onderwerp kan aangesneden worden.

Op mijn werk ben ik een soort assepoester zonder schoonmoeder en met mijn prins leef ik al lang en gelukkig.

Onze 2 meiden worden eigenlijk al meer dames, 1 is er al uitgevlogen en de ander sport, feest en leert zich door haar eindexamenjaar heen (Hopen we).

The bitchy cat lives her own life in ons gezin, regelmatig vinden we muizen, veertjes, vlindertjes, jonge konijntjes of zelfs vleermuizen. Wij denken dan altijd maar “That’s Nature” Ze rooft graag en oefent regelmatig haar skills op ons, vooral blote benen en tenen zijn haar target. Toch schuilt er in haar ook een Suffe tut, als het fleece dekentje tevoorschijn komt is ze er als de kippen bij en vleit zich neer…

 

Leuk dat jullie mijn blog gaan lezen, zelf vind ik het zo spannend, maar probeer dat maar van me af te schuiven want ik vind het toch zo ontzettend leuk om te doen.

 

Liefs Sas.

 

kat-1