Hebben jullie ook, heerlijke paasdagen achter de rug? Ik wel, heerlijk genoten met mijn familie. Het fijnste wat er is. 

Nu had ik van de week wel een bijzondere week hoor, ik zal er alles over vertellen. 

Ik zat van de week op de bank, lekker tv te kijken. Krijg ik opeens een melding dat er iemand – voor mij onbekend – heeft gereageerd op een bericht waarin ik ben getagd op Facebook. In eerste instantie denk ik dan direct: Hoe kan dat? Maar tegenwoordig heb ik ook wel eens openbare berichten staan. Dus natuurlijk ga ik dat bericht bekijken en blijkt dat ik de gelukkige winnaar ben om bij Villa Viva een tas te komen uitzoeken. Dit naar aanleiding van een Facebook like en win actie. Dat is toch zo superleuk! Ik deel altijd met het idee “wie niet waagt niet wint” en heb eigenlijk geen verwachtingen dan is het dubbel zo leuk als je iets wint.

Ik ben dus een hele leuke tas uit gaan zoeken op de locatie waar straks de nieuwe winkel komt. Dat zag er veelbelovend uit hoor. Ik ga daar zeker nog eens gezellig rondsnuffelen. 

Nu werd ik afgelopen vrijdag weer getagd in een bericht…..win ik dit keer een paar leren plankdragers van The circle of leather, ook weer zoiets leuks. Ik heb ze nog niet binnen maar de plank ligt al klaar en de plek is al bedacht.

En al kers op de taart kreeg ik een nieuw vast contract op m’n werk! Dat was natuurlijk het allermooiste van de week en daar ben ik dan ook heel erg blij mee!