Het communicatie cafe zit vol. Na de zomer is er weer een.

Welkom bij het communicatie café voor gesprekken die ertoe doen!

Het communicatie café is een dialoog; een open gesprek met 5 – 8 personen over een onderwerp dat belangrijk is voor jou en de andere deelnemers. Eerlijk en respectvol in dialoog over dingen die je raken. Het onderwerp bespreken we op de avond zelf.

Het is gericht op verheldering en begrip. In een communicatie café worden geen debattengevoerd om ‘je punt maken’, anderen te overtuigen of je gelijk te bevechten. Wel worden deelnemers uitgenodigd om eerlijk te zijn over wat er in hen omgaat en tegelijk in verbinding te zijn met de anderen.

Het communicatie café komt oorspronkelijk uit de VS en is onderdeel van een wereldwijd netwerk van initiatieven gericht op ontmoeting, onderzoeken van nieuwe mogelijkheden, delen van kennis en bouwen aan een wereld die werkt voor iedereen.

Het is voor mensen die eerlijk en respectvol gesprekken willen voeren over wat zij belangrijk vinden, volgens de afspraken en het proces van het communicatie café. Diversiteit verrijkt ons inzicht. Een communicatie café is heel geschikt om te doen met mensen die niet vanzelfsprekend met elkaar aan tafel zitten, met uiteenlopende achtergrond, leeftijd en ervaring.

Dit is de tweede keer voor Suffe tutten en we zijn heel trots dat we te gast zijn bij Mariëtte Kip. Zij is actief als coach in communicatie en creator tussenruimtes (www.kipcommunicatie.nl).

Graag HIER aanmelden.

We kijken er naar uit!