Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de workshop.

Gelukkig zijn, uh lang geleden was je best gelukkig. Nu ren je van hot naar her. Leef je je leven op de automatische piloot. Want er is zo veel te doen in zo weinig tijd. Gelukkig zijn, dat komt wel weer als….

Nee, niet ooit, gelukkig zijn heeft nu prioriteit! Als jij gelukkig bent is iedereen in je omgeving gelukkig, echt! Door jezelf soms op de eerste plaats zetten en te gaan voor jouw eigen geluk zal je zien dat iedereen in je omgeving daar de vruchten van plukt. Voor jezelf kiezen en te gaan voor je eigen geluk is dus niet egoïstisch maar noodzakelijk.

Tijd voor actie! Suffe tutten organiseert op woensdag 21 juni in het gezellige wooncafé Schroevers een geluksworkshop. Deze wordt gegeven door geluk- en relatiecoach Constance van der Eijk van Happy2BeMe.

Tijdens deze avond duiken we met z’n allen de wereld van het geluk in. Gaan ervoor zorgen dat jij een stuk gelukkiger naar huis gaat. Dat doen we door uit te zoeken waar jij gelukkig van wordt, te bedenken wat er voor nodig is om simpel weg gelukkiger te zijn en wat je kunt doen omdat te bereiken. Want geluk zit in jou en het staat te trappelen om naar buiten te komen!

Let’s be happy!!