We gaan op kleurenavontuur in het tropisch bos in Goes met Erna Slabbekoorn; Stijlspecialist en… als je wilt… kan je meedoen aan de accessoires ruil.

Terwijl het buiten koud en donker is, gaan wij lekker naar de warmte van de jungle van het Omnium. Een heerlijke gewaarwording met het geluid van vrolijk kwetterende vogeltjes, het groen van de enorme tropische planten en de heerlijke bosgeuren die we in het Zeeuwse niet dagelijkse tegenkomen.

Onder de palmbomen in het gezellige bos terras drinken we onze koffie en thee net nog niet uit een kokosnoot. Hier gaan we op kleurbeleving met Erna, Stijlspecialist. Na een kleine kennismaking met Erna en met elkaar, verteld zij ons wat kleuren betekenen.  Wat doet een kleur met jou? Welke kleur draag je vaak en welke eigenlijk nooit? Weet jij waarom dat is? Interessant? Zeker!

Als je wil kan je ook mee doen met de accessoiresruil. Neem 3 tot 5 dingen mee die jij niet meer draagt, maar een 2e drager verdienen. Denk aan een armband die je ooit hebt gekocht, maar toch nooit droeg, een sjaal die in de winkel wel leuk leek, een riem, een ketting, etc.

Handig dat de stijlspecialist in de buurt is. Zij helpt ons meteen welke accessoires wel bij ons past en welke niet.

De kosten zijn €17,50 incl entree van het tropisch bos, interactieve lezing van de Stijlspecialist, een bakje koffie of thee en een Suffe tutten gadget. Het wordt een warme, kleurrijke en interessante avond.

Aanmelden via info@suffetutten.nl