Vind jij het ook zo heerlijk een boek te lezen? En ben je door je leesvoorraad heen? Heb je boeken die je gelezen hebt, maar zeker nog een tweede ronde mee kunnen? Dan is de boekenruil van Suffe tutten iets voor jou! En deze keer hebben we een speciale gast…..

“Zeeuwse schrijfster”

Trots zijn we dat schrijfster Marlies Allewijn langskomt en wie weet leest ze nog een stukje voor uit haar nieuwste boek ‘De meid’. Ze neemt haar boeken mee, dus je kan ze door haar laten signeren als je wil.

Hoe werkt het?

Neem 5 boeken mee die een tweede lezer verdienen en na deze gezellige avond ga je naar huis met
5 “nieuwe” boeken.

Nieuw; puzzels ruilen

We hebben paar keer het verzoek gehad of er ook puzzels geruild kunnen worden. Dus als je wil, mag je naast je boeken ook (maximaal) 3 puzzels meenemen om te ruilen. Dit hoeft dus niet, mag wel voor de puzzelliefhebbers onder ons.

Hoe zit de avond er uit?

Na een bakje koffie zijn er 3 ruilrondes. Tussendoor wordt er voorgelezen (want dat blijft stiekem toch leuk) en organiseren we een mini boekenquiz. Wie weet ben jij wel de boekenkoningin en krijg je de eeuwige roem die hier bij hoort.

Gratis Suffe tutten theeglas voor…

Ben jij lid van bibliotheek Oosterschelde? Neem dan je biebpasje mee en jij krijgt een gratis Suffe tutten theeglas. (je mag geen pasje van een ander meenemen)

Wat zijn de kosten?

Kosten zijn €12,50. Hiervoor krijg intree voor de jungle van Omnium, een drankje en een gezellige boekenruilavond.

Aanmelden kan HIER

We zien je graag in de jungle.