Heb jij ze al? Goede voornemens voor 2018… en meer? We gaan er een avondje voor zitten met een bakje koffie of thee en wat lekkers.  Bucketlistinspirator Paulien van ’t Westeinde gaat ons hiermee helpen op een inspirerende manier….

Hopelijk duurt het nog heel lang, maar eens komt het moment dat je terugkijkt op je leven. Zou jij ergens spijt van hebben als dat binnenkort is?

Mensen die iets naars meemaken, ziekte overwinnen of een naaste verliezen, krijgen voor hun gevoel ‘een tweede kans’. Ze maken vaak een lijst met dingen die ze willen doen voordat ze dood gaan. Dit noemen we een bucketlist.

Maar waarom zou je wachten, LEEF NU! Heb jij al een bucketlist?

Suffe tutten organiseert op donderdag 11 januari om 19.30 uur in de gezellige Coffeebar Shine in Goes een workshop ‘iedereen een bucketlist’. Deze wordt gegeven door Paulien van ’t Westeinde van bucketlistafstrepen.nl. Kosten zijn €15 incl een bakje koffie/thee en wat lekkers, iedereen gaat naar huis met een eigen bucketlist!

Tijdens deze avond gaan we ons verdiepen in verschillende soorten wensen die op een bucketlist thuishoren, van binnenkort af te strepen tot een lange termijn droom. Het wordt een avond vol inspiratie, waarin wensen naar boven komen waarvan je niet wist dat je ze had!