Suffe tutten gaan voor de liefde! Op deze speciale Suffe tutten only avond krijg je de exclusieve voorpremière van de Nederlandse film Gek van Oranje.

De film: Gek van Oranje
Het is zomer 2010 en Nederland blijft maar scoren tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika. De Oranjefans dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken, als het WK voorbij is, nooit meer dezelfde te zijn.

Programma
Voordat de film begint om 19.15 uur kun je vanaf 18.30 uur binnenlopen voor leuke activiteiten. Wat die precies zijn, dat houden we nog even geheim. De kosten zijn € 14,50 + € 1,13 reserveringskosten maar met een welkomstdrankje en diverse verrassende Suffe tutten activiteiten.

Aanmelden
Het aanmelden gaat via een speciale reserveringssite, klik HIER voor de reservering. Aanmelden kan dus niet via info@suffetutten.nl of via het formulier op de website.