Deze wandeling zit helaas vol. Hou onze Suffe tutten website in de gaten of schrijf je HIER in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je alle nieuwe events 1 keer per maand in je mailbox.

We hebben weer een bijzonder mooie wandeling uitgestippeld door ons prachige Zeeland. Dit keer rond Ellewoutsdijk. Een stukje polder, een bloemendijk, boerenland, een zeedijk… kortom… laat je verrassen!

We zijn te gast bij  Jet Mesman.   Zij heet ons welkom in ’t Muzeoor, de plek waar haar bedrijf Sophoseigenwijsheid mensen begeleid, ondersteunt en inspireert. Een prachtige locatie! Na een bakje koffie of thee gaan we aan de wandel. Genieten van alles om ons heen en ondertussen gezellig bijpraten.

De wandeling

We hebben een korte wandeling van 5 km en een lange wandeling van 10 km. We starten samen en je kan onderweg bepalen of je de lange of korte route loopt.  Het zijn op verharde en onverharde paden, dus doe stevige schoenen aan.

Tijd en kosten

We starten om half 10 en de zijn  kosten zijn € 9,50. Hiervoor krijg je een drankje, een goodiebag en een gezellige Zeeuwse wandeling! Graag HIER aanmelden.

Met of zonder boeren boterhammen lunch?

Wil je na de wandeling met ons blijven lunchen? Dat kan! Op het einde van de wandeling komen we langs het pas gerenoveerde Dorpshuis M.J van Hattumhuis waar de gezellige beheerster Rianne een BOEREN BOTERHAMMEN LUNCH voor ons heeft gemaakt. De kosten van de lunch zijn €9,50. Dus wil je wandelen EN lunchen, mail dan naar info@suffetutten.nl

Voor wie

Iedereen is van harte welkom. Dus ook zin om een frisse neus te halen op de zaterdagochtend, wandel dan gezellig met ons mee!