Spinazie toch echt mijn favoriete groente.

Ingrediënten van deze pasta:

  • Zak spinazie bladeren (ik neem altijd een zak van 400 gram, want eet het dan een paar keer die week)
    Je kan zeker de helft gebruiken voor dit recept, die bladeren slinken heel erg
  • Mozzarella: 1/3 van bol zo’n 75 gram
  • Zalm om te bakken, 75 – 100 gram
  • Volkoren spaghetti: zo’n 10 strengen
  • Beetje olie of kokosvet

Klaarmaken:
De spaghetti kook je in zo’n 10 minuten gaar.
Tegelijkertijd bak je de zalm gaar. Ik vind het zelf lekker als die wat doorbakken is, maar bak deze zoals jij die lekker vindt.
Ik bak deze in klein beetje kokosvet.
Terwijl deze bakken en koken, kan je in een 3e pan de spinazie bladeren warm maken en laten slinken.
Deksel op de pan en af en toe even roeren en omscheppen, is zo gepiept. Duurt zo’n 5 minuutjes.
En snij het stuk mozzarella in kleine stukjes.
Deze stukjes kan je dan nog heel even mee laten warmen met de zalm of spinazie.

Giet de spaghetti af en doe dan de helft of alles in een bord.
De gebakken zalm snijd je in kleine stukjes en je doet alles bij elkaar in 1 bord.
Spaghetti, spinazie, zalm en mozzarella.
Als je nog wat spaghetti voor (over) morgen wil bewaren, dan bewaar je deze in een lichtdicht bakje.

Eet smakelijk!! 😊

Happy & Healthy groetjes van Heidy

Lijkt het je leuk om me te volgen dit kan op www.instagram.com/heidy_vande_velde/
Ik deel (bijna) elke dag wat van mijn leven, struggles, leermomenten, mindset.

Groetjes Heidy

   Leefstijlcoach