Ken je pinterest, het virtuele prikbord? Niks leukers om in een verloren uurtje te zoeken naar leuke ideeën. Als ex-juf is Pinterest een bron van inspiratie voor het onderwijs maar ik gebruik het ook voor leuke haak/brei ideeen. Voor de moestuin of voor inrichting van je woning pin ik leuke foto’s en artikelen. Maar ook voor recepten, oude foto’s van Tholen/Zeeland, seizoenen, mode en ga zo maar door. Kortom pinterest is behoorlijk verslavend. Even kijken op Pinterest is er niet bij. Al zoekend kom je bij de gekste foto’s en dwaal je al gauw af van het onderwerp waar je mee startte. Ik heb al aardig van pinborden aan gemaakt, ook het bord kneuterig. Daar denk ik vooral aan bij Suffe Tutten. Niet suf, sloom of lomp maar vooral kneuterig. Een o ja erlebnis, die hadden we thuis ook had ik bv bij deze onderzetters. Ik weet dat ik het erg leuk vond om de zwarte dopjes eraf te draaien en er weer aan te zetten. Soms was er een zwart dopje kwijt en werd het hele huis op z’n kop gezet om dit dopje weer te vinden.

Of mijn eerste ringetje die ik van mijn oma Beppe kreeg. Een ring met een lieveheersbeestje. Door pinterest komen er weer allerlei herinneringen omhoog, zoals bij de vierkleurenbalpen, het oliebol schrijven op je rekenmachine, Petje Pitamientje, de zware parfum LouLou van Cacharel. Wieckie de Viking, Ren je rot, Q & Q, the flying doctors, de doornvogels, Fame, de dolle tweeling maar bv ook een letterbak. Een oude V & D tas, een poëziealbum van Holly Hobby, een badmuts, eurocheques, de top 40 van Veronica. Maar ook leuke teksten, zoals deze. Mensen die deze teksten leuk vinden horen bij Suffe Tutten.

Ik kom vast nog genoeg foto’s tegen die ik op het bord kneuterig kan pinnen. Dus het bord is nog lang niet af.  Bekijk hier mijn bord kneuterig om meer o ja erlebnissen te krijgen. Ik ben benieuwd wat jullie op jullie bord kneuterig zouden pinnen.

p.s. Wist je dat Suffe Tutten ook een eigen Pinterest pagina heeft? Je kan hem zo bekijken en volgen….Tot pins!