Lisette2019-01-11T11:46:43+00:00

Lisette

Hoi, ik ben Lisette (38) en ik ben gek op koken/bakken en alles wat met food te maken heeft. Dit komt omdat ik 20 jaar geleden kok was maar helaas niet meer kan uitoefenen.
Ik probeer zoveel mogelijk vers te koken, zonder al te veel gebruik te maken van pakjes en zakjes. Dit valt niet altijd mee.
Voor de komende tijd staat er Chinees op het menu, lekker en absoluut niet moeilijk om te maken. Van soepen/ nasi- bami , enz. .

Gezellige groetjes van Lisette

Roergebakken udon

januari 15th, 2019|

Roergebakken udon. Dit recept is gemakkelijk en snel te maken. Veel heb je niet nodig. Ingrediënten: 200 gram udon (van te voren even een paar minuten koken om los te maken) 1 ui fijngesnipperd 4 [...]

Hot-and-sour soep

januari 4th, 2019|

Hot-and-sour soep Deze heerlijke soep kwam ik tegen op internet, je hebt er verschillende varianten in. Maar deze is het lekkerste. De soep heet hot-and-sour soep. Wat heb je nodig: voor 2 personen 1 Liter [...]

Lenterolletjes (30 Stuks)

januari 4th, 2019|

Lenterolletjes (30 Stuks) Deze lenterolletjes kun je van te voren maken en dan invriezen. Je kan ze frituren of in de oven afbakken. Lekker met chili saus erbij. Smullen maar. Ingrediënten: 100 gram mihoen gekookt [...]

Nasi goreng (2 personen)

januari 4th, 2019|

Nasi goreng (2 personen) De lekkerste nasi tot nu toe, alles vers. Zelf vindt ik de kleuren die in het gerecht komen er leuk uitzien. Het oog wil ook wat. Ingrediënten: 300 gram Rijst , [...]