Vijf jaar suffe tutten, wie had dat nou 5 jaar geleden kunnen bedenken.. op de markt onder het genot van een glaasje wijn.
Suffe tutten is uitgegroeid tot een begrip in de regio, waar eerst een beetje lacherig om werd gedaan, wordt nu enthousiast omarmd.
We organiseren evenementjes waar mensen blij van worden, van  bingo, boekenruil, gezellige wandeling, lachworkshop, wijn of thee proeverij, haken, breien, bezem pimpen, mee zingen en lezingen naar nu dan een heuse disco! om te vieren dat we al 5 jaar geluksmomentjes geven.
Vroeger toen we jong waren gingen we elk weekend naar de disco, hoe mooi zou het zijn om dat opnieuw te kunnen beleven. Kiekieris in ‘s Heerenhoek moest het worden een pracht locatie om lekker te kunnen dansen en kletsen onder het genot van een glaasje.
Deejay Ben werd ingehuurd en Marjon van Iwaarden gevraagd om te komen op treden. De ruimte werd opgeleukt met slingers van heuse cassette bandjes, van lp’s werden borrelbakjes gemaakt en ook de wc werd lekker suf opgepimpt.
In een hoek stond een beamer te draaien met foto’s van 5 jaar suffe tutten, mijmerend over wat was en dromend over wat nog gaat komen…In weer een andere hoek konden kekke disco polaroid foto’s gemaakt worden, even een hoedje op, boa of bril en samen met je vriendin voor eeuwig vereeuwigd.
Ruim 200 vrouwen en een aantal mannen gingen uit hun dak op de dansvloer, op oude disco hits van toen al dan niet in een nieuw jasje gegoten.. er werd een heuse disco queen gehuldigd en onze oppertut Esther werd in het zonnetje gezet, want dank zij haar tomeloze inzet kunnen we dit allemaal doen en beleven.
Om 8 uur druppelden de eerste dames binnen om 1 uur ‘s nachts verlieten de laatsten de tent, voeten moe en een tuut in onze oren, maar hoe mooi was het….weer even jong en onbezonnen op de dansvloer, volgend jaar weer?