Suffe Tutten heeft 5 nieuwe foodbloggers!

Vanaf dinsdag 4 september krijgt Suffe tutten 5 nieuwe foodbloggers. Iedere dinsdag geven ze – om de beurt- een recept weg waar zij blij van worden.

Wie zijn onze foodbloggers:

1. Taarten van Heidi; Moeder en dochter delen hun passie voor taart met ons. Hun motto is; “er is altijd tijd voor taart”.

2. Healthy by Heidy; Heidy is voedingsdeskundige en leefstijlcoach en haar recepten van ontbijtjes, salades, etc. zijn snel en gemakkelijk en vol met de juiste vitamines.

3. A3 is chef bij de vegetarische kookgroep van Culinair Gilde Zeeland en gaat ons verrassen met vegetarische gerechten inclusief een mooie bordopmaak!

4. Melany of te wel Mel. Zij kookt graag voor anderen “just for fun” en gaat haar hobby van lekkere recepten met ons delen!

5. Lisette is gewoon gek op koken en bakken. Zij zal Chinese recepten met ons delen met zo min mogelijk pakjes. Lekker en absoluut niet moeilijk om te maken.

We zijn blij met een bijzondere mix van foodbloggers en we hopen dat het voor iedereen wel een keer een recept voorbijkomt waar je blij van wordt!

De foodbloggers zijn te volgen op ons facebook .