Suffe tutten bestaat 5 jaar en heeft al veel Suffe tutten events achter de rug. Denk aan de wandeltochten, bingo’s, auto workshops, breilessen, boekenruilen, moestuin starten, wijn proeven, golfen, fotografie cursus, lezing over geluk, opruimen en je huishoudboekje, stylworkshops, Suffe tutten markt, bezem pimpen, busreis naar Linda Festival, ondernemersontbijt, borreltjes, thee workshop, yoga, tao, bucketlist maken, haken, verrassings wellness, kruidentuintjes, lachworkshop, kerststukjes, armbandjes maken, gutsen, jonkvrouw voor 1 avond en natuurlijk de Sing Along in café Baarends.

Wie zijn Suffe tutten?

We zijn met z’n 10-en. 10 Dames die het leuk vinden om evenementen te organiseren. Ieder met haar eigen kwaliteiten en interesses. Samen organiseren we de leukste en gezelligste workshops, lezingen en activiteiten in Zuid-Beveland en Walcheren. Altijd in een fijne locatie en (soms) in samenwerking met een bijzonder bedrijf of persoon.

Waarom Suffe tutten?

Ken je dat gevoel dat als je na een dag werken op de bank zit, onder je fleecedekentje, met een grote kop thee, chocolade en een fijn boek of een leuke film?
Dat vinden wij het Suffe tutten gevoel. Een gelukkig gevoel, maar wat je niet van de daken afschreeuwt, maar je wordt er wel blij van. Dit gevoel willen we altijd terugbrengen in onze evenementen. We zijn als het ware geluk veroorzakers.  Wij organiseren events waar je gewoon blij van wordt.

Voor wie is Suffe tutten eigenlijk?

90% van onze bezoekers is vrouw, maar mannen zijn ook van harte welkom. (zou het aan de naam liggen? )Iedereen is dus welkom. Je kan je altijd inschrijven op Suff tutten activiteiten die je leuk vindt. Alleen, met z’n 2-en of met een clubje. Een soort personeelsvereniging 2.0 voor iedereen.

Hoe gaan we ons 5 jarig bestaan vieren?

Met een disco in Kiekieris! We gaan lekker dansen, een drankje drinken en gezellig bij kletsen. Net als ‘vroeger’. Wil je met ons het 5 jarig jubileum feestje vieren, bestel dan een kaartje. We zouden het erg gezellig vinden als jullie allemaal kwamen. Ook al ben je nog nooit naar iets van Suffe tutten geweest! We starten om 20.00 uur en we sluiten om 1.00 uur.

Om 21.30 uur komt Marjon van Iwaarden voor een uurtje het disco gehalte ophogen en kan je heerlijk dansen of genieten van haar prachtige stem!

Daarvoor en daarna is DJ Bennie er! Ken je hem nog? Bennie draait nog steeds en is een doorgewinterde en fantastische DJ. Wij zijn hier superrrrr blij mee!
De kosten zijn €17,50. Hiervoor kan je je jas op laten hangen, je krijgt een muntje voor een drankje en je krijgt een ouderwets gezellig Disco avond! Je kan je kaartjes HIER kopen. We gaan er samen een gezellig feestje van maken!!

Tut dan?