Deze 3 kanjers gaan geld inzamelen voor de Stichting Beat Batten en wij gaan ze hier meer helpen. Deze specifieke actie is opgezet door Rob en Irene.

Wat doen zij?

Wij dragen de Stichting Beat Batten een warm hart toe, omdat deze stichting zich inzet om geld in te zamelen zodat het onderzoek en het ontwikkelen van een medicijn weer een stap verder gaat. Met als uiteindelijke doel vertragen van de ziekte, maar het liefste genezing.

Helaas is onze Corné blind en gehandicapt geworden en aan de gevolgen van deze slopende stofwisselings ziekte overleden. Hij mocht maar 14 jaar worden. Wat zou het mooi zijn dat er in de toekomst een medicijn wordt gevonden zodat er geen kinderen meer overlijden aan deze vreselijke ziekte.

Wat gaan wij doen?

Tijdens de Suffe tutten Sing along gaan wij lootjes verkopen waar je leuke prijsjes mee kan winnen. 11 lootjes voor €5 of 2 lootjes voor €1. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Beat Batten. We hopen dat jullie allemaal deze actie gaan ondersteunen! Met z’n allen kunnen we een steentje bijdragen aan deze mooie actie.