Hallo allemaal,

Hier alweer ons laatste blogje van Taarten van Heidi
Wat is het jaar snel om gegaan.
We willen iedereen bedanken die onze recepten gezien, geliked of geprobeerd hebben.
Ook willen we Suffen Tutten bedanken dat wij 1 van hun Foodbloggers mochten zijn super leuk!!!

Deze keer is het recept voor een traktatie…

“Hatseflats mini taartjes ”

Wat hebben we nodig:

* Lik koekjes
* Choco melts
* Kleurstof
* Sprinkles
* Kaarsjes
* Marshmallows
* Glazen schaaltje
* Lepel
* Spuitzak klein wegwerp
* Bord/dienblad

Hoe hebben we ze gemaakt: Je zorgt dat je alle materialen bij de hand heb vooral de decoratie want de chocolade stolt heel snel.
Allereerst leg je alle koekjes of het aantal wat je nodig hebt op een bord/dienblad daarna ga je de chocolade melts smelten in een glazen schaaltje in de magnetron totdat het goed vloeibaar is. Dan gaat de gewenste kleurstof erbij en roeren we het met een lepel door elkaar totdat de kleur mooi is opgenomen in de chocolade. De chocolade gaat dan in een wegwerp spuitzak en knippen we aan de onderkant een klein stukje ervan af zodat er een kleine opening aan de onderkant van de spuitzak komt. We spuiten dan een klein dotje op het midden van het koekje en drukken daar de marshmallow erop vast daarna gaan we aan de boven kant van de marshmallow een drip maken met chocolade.
Niet te hard knijpen in de spuitzak af en toe en knijpje erin zodat je een druppel krijgt langs de marshmallow totdat je helemaal rond bent. Bovenop de marshmallow ook wat chocolade en dan kunnen de sprinkles bovenop de chocolade. Als laatste zetten we er een kaarsje in en dan in de koelkast om de chocolade op te laten stijven en klaar zijn de super leuke Hatseflats mini taartjes!!!

Heel veel plezier met het maken van deze leuke mini taartjes!!!

De “Hatseflats mini taartjes” zijn ook te koop of te zien op het Super & Leuke Kids Foodtruck Festival Hatseflats speciaal voor kinderen tot 16 jaar, wat wij en Petra van Koos&Roos organiseren op zaterdag 24 augustus bij Hof Poppendamme in Grijpskerke. Zie ook FB en Instagram “Festival Hatseflats”

Zo dit was het dan alweer,
Wij vonden het hartstikke leuk om mee te doen en wie weet zien we elkaar nog eens bij Suffe Tutten of op ons leuke Festival of voor een bestelling dat kan natuurlijk altijd…

Zoete groetjes

Nikki en Heidi